Hugo BossBOSS In Motion Eau de Toilette til mænd

Hugo Boss BOSS In Motion Eau de Toilette til mænd
Hugo Boss BOSS In Motion Eau de Toilette til mænd
Ny
100 ml
271,90kr

På lager | Kode: HUG13299
1
Post Nord MyPack Home
I morgen mandag 29.11.2021
Afhentning i butik
torsdag 2.12.2021
UPS Air Mail
tirsdag 30.11.2021

Bevis for dig selv og dine omgivelser, at din energi er næsten uudtømmelig. Stop ikke her, overskrid dine grænser, stå imod alle invitationerne. Eau de toiletten Hugo Boss BOSS In Motion vil altid være med dig på din vej.

  • orientalsk duft
  • fougèreduft
  • vil glimre på manden, der ikke er bange for at være sig selv
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT.,AQUA/WATER, PARFUM/FRAGRANCE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, LIMONENE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRAL,CINNAMAL,FARNESOL, BENZYL BENZOATE Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Vigtig information

Keep out of reach of children. Avoid contact with eyes.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Basilikum, Violblade, Bergamot
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Kardemomme, Kanel, Muskatnød, Rosépeber
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Træagtige noter, Vetiver, Moskus, Sandeltræ
Parfumekategori
orientalsk

Hugo Boss er blevet synonym med luksus og høj kvalitet inden for herremode, accessories og kosmetik. Siden begyndelsen har mærket været eftersøgt for sit brug af kvalitetsstof og sit tyske øje for detaljer og præcision.

Hugo Boss bestræber sig på at opfylde alle sine kunders behov og ønsker. Det samme gælder, når det kommer til kosmetik, hvor virksomheden lægger særlig vægt på at vælge ingredienser af bedst mulige kvalitet. Takket være deres konsekvente tilgang, hersker Hugo Boss de facto over herremodens verden, men de laver også både parfumer og eksklusivt tøj til kvinder.

The first Hugo Boss fragrance was developed in the 1990s; I dag tilbyder mærket mange kollektioner af moderne kvinde- og herreparfumer, der er skræddersyet til den nutidige livsstil. Hugo Boss-parfumer er skabt med en høj grad af præcision og med hensigt til at afspejle bærerens stærke personlighed og skønhed.