Hugo BossHUGO Now Eau de Toilette til mænd

Hugo Boss HUGO Now Eau de Toilette til mænd
Hugo Boss HUGO Now Eau de Toilette til mænd
125 ml

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: HUG12838

Sæt ikke tempoet ned, heller ikke i slutningen af en krævende dag! Eau de toiletten til mænd Hugo Boss HUGO Now er en farverig kombination af duftingredienser, der ikke vil kede dig og få dig til at holde tempoet.

  • ren frisk duft
  • citrusduft
  • til den aktive mand, der er fuld af energi
  • frisk duft, ideel til varmt vejr
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT. &MIDDOT, AQUA/WASSER/EAU &MIDDOT,PARFUM/DUFT &MIDDOT, METHYLCYCLODEXTRIN &MIDDOT, ETHYLHEXYLMETHOXYCINNAMAT &MIDDOT, LIMONE &MIDDOT,BENZOPHENON- ETHYLHEXYLSALICYLAT &MIDDOT,BUTYLMETHOXYDIBENZOYLMETHAN &MIDDOT,ALPHA-ISOMETHYLIONON &MIDDOT, LINALOL &MIDDOT,MILCHS&AUML,URE &MIDDOT, GERANIOL &MIDDOT, CITRAL &MIDDOT,NATRIUMHYDROXID &MIDDOT, BENZYLBENZOAT &MIDDOT, CITRONELLOL &MIDDOT, CUMARIN &MIDDOT,ISOEUGENOL &MIDDOT, BHT &MIDDOT, BLAU 1(CI 42090) &MIDDOT, ROT 33 (CI 17200) &MIDDOT, GELB 5 (CI 19140) . Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Citronskal, Kardemomme
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Vandnoter, Mynte, Aromatiske noter, Lavendel
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Vetiver
Parfumekategori
aromatisk, grøn

Hugo Boss er blevet synonym med luksus og høj kvalitet inden for herremode, accessories og kosmetik. Siden begyndelsen har mærket været eftersøgt for sit brug af kvalitetsstof og sit tyske øje for detaljer og præcision.

Hugo Boss bestræber sig på at opfylde alle sine kunders behov og ønsker. Det samme gælder, når det kommer til kosmetik, hvor virksomheden lægger særlig vægt på at vælge ingredienser af bedst mulige kvalitet. Takket være deres konsekvente tilgang, hersker Hugo Boss de facto over herremodens verden, men de laver også både parfumer og eksklusivt tøj til kvinder.

The first Hugo Boss fragrance was developed in the 1990s; I dag tilbyder mærket mange kollektioner af moderne kvinde- og herreparfumer, der er skræddersyet til den nutidige livsstil. Hugo Boss-parfumer er skabt med en høj grad af præcision og med hensigt til at afspejle bærerens stærke personlighed og skønhed.