Hugo Boss HUGO Reversed Eau de Toilette til mænd

Hugo Boss HUGO Reversed Eau de Toilette til mænd
Hugo Boss HUGO Reversed Eau de Toilette til mænd
Specialtilbud
75 ml
180,50kr

Kode: HUG09846 | På lager
1
GLS
tirsdag 2.2.2021
UPS Air Mail
mandag 1.2.2021

Duftbeskrivelse Hugo Boss HUGO Reversed
Ingredienser

Let, frisk og samtidigt unik. Eau de toiletten til mænd Hugo Boss HUGO Reversed indfanger dig med sin blide, sofistikerede duftkomposition, der er som skabt til hverdagsbrug.

  • citrusduft
  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • til den aktive mand, der er fuld af energi
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Grapefrugt, Calabresiske bergamot
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rosmarin, Pamplewood®
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Haitisk vetiver
Parfumekategori
aromatisk, træagtig

Om mærket Hugo Boss

Hugo Boss er blevet synonym med luksus og høj kvalitet inden for herremode, accessories og kosmetik. Siden begyndelsen har mærket været eftersøgt for sit brug af kvalitetsstof og sit tyske øje for detaljer og præcision.

Hugo Boss bestræber sig på at opfylde alle sine kunders behov og ønsker. Det samme gælder, når det kommer til kosmetik, hvor virksomheden lægger særlig vægt på at vælge ingredienser af bedst mulige kvalitet. Takket være deres konsekvente tilgang, hersker Hugo Boss de facto over herremodens verden, men de laver også både parfumer og eksklusivt tøj til kvinder.

The first Hugo Boss fragrance was developed in the 1990s; I dag tilbyder mærket mange kollektioner af moderne kvinde- og herreparfumer, der er skræddersyet til den nutidige livsstil. Hugo Boss-parfumer er skabt med en høj grad af præcision og med hensigt til at afspejle bærerens stærke personlighed og skønhed.

Anmeldelse Hugo Boss HUGO Reversed