8 grunde til at vælge Notino

 


1. Det bredeste udvalg af produkter: Over 55 000 produkter
fra 1150 mærker, på lager

 Her finder du det bredeste udvalg af parfume og kosmetik online. Du kan vælge mellem over 55.000 produkter fra 1150 globale og lokale mærker af ikke kun parfume, men også hud-, hår- og kropsplejeprodukter, dufte til hjemmet og kosmetiske værktøjer.

 


2. Altid gode priser online

 Vores politik: En butik, et produkt, en online pris. Det betyder ikke noget, om du køber almindelige eller luksusprodukter, der er altid fantastiske priser på vores hjemmeside.

 


3. Gratis levering på hundredvis af produkter

 Vi vælger regelmæssigt de produkter, som uanset prisen, kan leverer gratis til den adresse, du vælger - hold bare øje med vores specialtilbud. Hvis du bruger standardleveringsmuligheder, starter levering ved 49 Kr.

 


4. 90 dages returpolitik

 Var gaven forkert eller klikkede på den forkerte knap? Det er okay - send de ubrugte produkter tilbage, så udsteder vi det fulde beløb.

For mere information om vores returpolitik, bedes du kontakte os på info@notino.dk eller ringe 78 79 36 38. Og mens vi er i gang, kan vi også hjælpe dig med at vælge den bedst egnede gave.


5. Har du brug for rådgivning eller hjælp? Vi er her for dig!

 Ved du ikke hvilket produkt du skal vælge, ønsker at stille et spørgsmål eller har brug for hjælp til din ordre? Mail os på info@notino.dk eller ring 78 79 36 38 - vi hjælper dig gerne.

Vores arbejdstid:

  • Man-Fre: 9-17

 

6. Gravering: Giv en gave og en personlig besked

 Vi kan lasergravere din personlige besked på en parfume eller et makeup-produkt (indtast teksten på produktsiden, før du tilføjer den til kurven). Det kan være en kærlighedserklæring, en vigtig dato eller for eksempel initialerne - fantasi har ingen grænser. Din gave vil være personlig, det er helt sikkert. Det er noget, man ikke glemmer.

Mere om gravering og kvalificerede produkter her.

 


7. Luksus gaveindpakning

For at din gave skal give et luksuriøst indtryk, før den overhovedet pakkes ud (ja, første indtryk er den vigtigste), pakker vi gerne dine valgte produkter i en elegant gaveæske i den farve, du vælger. Du kan derefter give gaven personligt eller overlade den til os - vi leverer den gerne til dig.

Mere detaljeret information om gaveindpakning her.

 8. Følg vores kampagner med, specielle tilbud og tips til, hvordan du bliver (endnu) smukkere

  Vi hjælper gerne med skønhed og stil og deler alle vores tips med dig. Vi bringer regelmæssigt tricks, videoer, tutorials og artikler om korrekt brug af produkter og hvordan du laver din egen unikke stil, til vores fans og kunder.

Bliv en del af os!

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev (indtast din e-mail i feltet nede på denne side), og du vil aldrig gå glip af specielle tilbud, rabat eller en ny ankomst.
  • Deltag på Facebook (og vind fantastiske præmier)
  • Få inspiration på Instagram
  • Følg vores blog fuld af nyttige tips til skønhed og stil.