Issey Miyake L'Eau d'Issey Eau de Toilette til kvinder

Issey Miyake L'Eau d'Issey Eau de Toilette til kvinder
Issey Miyake L'Eau d'Issey Eau de Toilette til kvinder
Specialtilbud
Fri levering
100 ml
509,00kr

Kode: ISM0052 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Issey Miyake L'Eau d'Issey
Ingredienser

Ligeså frisk, ligeså klar som duften af vand på en kvindes hud. Issey Miyake L’Eau d’Issey eau de toilette har udfordret pigernes sanser med ekstraordinær renhed i mange år, og den klarer sig fortsat godt. Denne duft giver dens bærer essensen af renhed, når som helst de længes efter det.

  • frisk blomsterduft egnet til daglig anvendelse
  • ideel til forår og sommermåneder
  • duften blev skabt af parfumør Jacques Polge

Duftens komposition
Ikke alene den berusende duft, men også den charmerende lotusblomst reflekteres i de øverste toner af denne rene vandduft. Når tonerne fra toppen trækker sig tilbage, melder andre hvide skønheder fra blomsterverdenen sig, de fylder duftens hjerte med deres blide akkorder. Duftens harmoniske base formes af toner af sjældne træer.

Duftens historie
Denne duft, der ved første blik er en frisk vandduft med blomsterpræg, leverer netop det, som flakonen antyder. Issey Miyaké selv ønskede at kreere en duft så ren som kildevand, frisk som en forårsskov. Duften Issey Miyake L’Eau d’Issey blev skabt i 1992.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Rose, Lotus
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Lilje, Blomster
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Træagtige noter
Parfumekategori
blomstret, akvatisk

Anmeldelse Issey Miyake L'Eau d'Issey