Gå videre til hovedindhold

Jaguar

jaguar

Herreduftene fra Jaguar er ligesom deres biler – unikke, dynamiske og maskuline. Og det siger sig selv, at de har samme præcise, tidløse design, som vi alle forbinder med brandet.

Den første luksusbil fra Jaguar blev fremstillet i Storbritannien i 1935, stadig under mærket Swallow Sidecars Company, som var blevet grundlagt af Sir William Lyons og William Walmsley i 1922 som et firma, der fremstiller sidevogne til motorcykler. Efter anden verdenskrig blev mærket omdøbt til Jaguar Cars Limited.

Den første Jaguar-duft, kaldet Jaguar for Men, blev lanceret i 1988. Den indeholdt de aromatiske noter fra basilikum, krydderier og varme træsorter, og den blev hurtigt det perfekte tilbehør til alle luksusbilentusiaster. Gennem årene blev den ledsaget af andre karismatiske dufte – såsom den aromatiske Jaguar Pace Eau de Toilette med rosmarin og peber, den orientalske Jaguar Classic med friske citrusfrugter og krydderier, den aromatiske Jaguar Classic Gold med frugtagtige og træagtige noter eller den orientalske træagtige Jaguar Vision, der forhekser dig med noter af ananas, æble og sandeltræ.

Se hele teksten skjul tekst