Jean Paul Gaultier Classique Eau de Toilette til kvinder

Jean Paul Gaultier Classique Eau de Toilette til kvinder
Jean Paul Gaultier Classique Eau de Toilette til kvinder
100 ml
660,50kr

Kode: JPG0007 | På lager
1
GLS
mandag 1.2.2021
UPS Air Mail
fredag 29.1.2021

Duftbeskrivelse Jean Paul Gaultier Classique
Ingredienser

Tillad dig selv en duft, der vil få alle til at se dig i ethvert selskab. Eau de toiletten til kvinder Jean Paul Gaultier Classique er indbegrebet af luksus og eksklusivitet, og dens eksklusive duftsammensætning vil glæde selv de mest krævende.

  • orientalsk duft
  • blomsterduft
  • til den moderne kvinde i det 21. århundrede
  • duft af varme, ideel til koldt vejr
  • enestående parfume til den særlige anledning

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Appelsinblomst, Mandarin, Stjerneanis, Pære, Bergamot, Rose
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Iris, Blomme, Tuberose, Ylang-Ylang, Orkidé, Ingefær
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Sandeltræ, Moskus, Kanel, Vanilje, Rav
Parfumekategori
orientalsk, blomstret

Om mærket Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultiers designs har længe afspejlet ideen om sensualitet, oprør og frihed. Han bringer tilbagelænet gademode til catwalkene og catwalkens mode til gaderne og er derfor blevet døbt som haute coutures "enfant terrible".

Jean Paul Gaultier startede sin første modekollektion i midt-1980'erne. Han samarbejdede siden med Madonna om at designe ikoniske scenekostumer til hende og skabte desuden kostumedesigns til en række film.

Ånden i hans modedesigns er afspejlet i hans parfumer, der har overrasket kunderne i mere end 20 år. Den første Jean Paul Gaultier-parfume blev introduceret i 1993, og linjen af forunderlige parfumer fortsætter til den dag i dag. Jean Paul Gaultier Scandal fra 2017 er ingen undtagelse – som altid provokerende og vovet.

Anmeldelse Jean Paul Gaultier Classique