Jean Paul Gaultier Le Beau Eau de Toilette til mænd

9×
Jean Paul Gaultier Le Beau Eau de Toilette til mænd
Jean Paul Gaultier Le Beau Eau de Toilette til mænd
Fri levering
125 ml
612,80kr

Kode: JPG04036 | På lager
1
GLS
onsdag 30.6.2021
UPS Air Mail
mandag 28.6.2021

Beskrivelse Jean Paul Gaultier Le Beau
Ingredienser

Den friske og dog intense Jean Paul Gaultier Le Beau eau de toilette forvandler enhver mand til en uimodståelig forfører. Den vanedannende, rige aroma af tonkabønner er kombineret med en unik aroma af kokostræ og friske toner af bergamot.

  • ultra sexet, forførende og træagtig aromatisk duft
  • til enhver mand, der vil føle sig uimodståelig
  • den danner par med Jean Paul Gaultier La Belle Eau de Parfum til kvinder
  • lanceret i 2019

Duftens komposition
Jean Paul Gaultier Le Beau Eau de Toilette vil tage dig til fristelsernes og forførelsens have. Duftens kompositions første toner tilhører den friske bergamot, den ændrer sig gradvist til et hjerte af sødligt duftende kokospalmetræ. Aromaens base af charmerende tonkabønner har en sødligt varm aroma med et strejf af vanilje.

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, COUMARIN, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, GERANIOL, CINNAMAL, BENZYL BENZOATE, CI 42090 (BLUE 1), CI 14700 (RED 4), CI 19140 (YELLOW 5) MADE IN SPAIN80% VOL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Kokosnød
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Tonkabønner
Parfumekategori
aromatisk, træagtig

Om mærket Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultiers designs har længe afspejlet ideen om sensualitet, oprør og frihed. Han bringer tilbagelænet gademode til catwalkene og catwalkens mode til gaderne og er derfor blevet døbt som haute coutures "enfant terrible".

Jean Paul Gaultier startede sin første modekollektion i midt-1980'erne. Han samarbejdede siden med Madonna om at designe ikoniske scenekostumer til hende og skabte desuden kostumedesigns til en række film.

Ånden i hans modedesigns er afspejlet i hans parfumer, der har overrasket kunderne i mere end 20 år. Den første Jean Paul Gaultier-parfume blev introduceret i 1993, og linjen af forunderlige parfumer fortsætter til den dag i dag. Jean Paul Gaultier Scandal fra 2017 er ingen undtagelse – som altid provokerende og vovet.

Anmeldelse Jean Paul Gaultier Le Beau9