Jeanne Arthes Cassandra Rose Rouge Eau de Parfum til kvinder

Jeanne Arthes Cassandra Rose Rouge Eau de Parfum til kvinder
Jeanne Arthes Cassandra Rose Rouge Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
100 ml
91,90kr

Kode: JAR05237 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Jeanne Arthes Cassandra Rose Rouge
Ingredienser

Skjul ikke den lidenskabelige side af din personlighed. Eau de parfumen til kvinder Jeanne Arthes Cassandra Rose Rouge er fuld af ophidselse, længsel og provokation og får dig og alle omkring dig i en sensuel stemning.

  • blomsterduft
  • moskusduft
  • træduft
  • understreger enhver kvindes sensualitet

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Pære, Vilde bær, Solbær
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose, Jasmin, Heliotrop
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ceder, Vanilje
Parfumekategori
blomstret, træagtig, moskus

Om mærket Jeanne Arthes

Franske parfumer, der understreger din karisma på en fantastisk måde og lader din personlighed komme smukt til udtryk. Det er duftene fra mærket Jeanne Arthes, blandt hvilke du nemt kan finde din favorit til en overkommelig pris.

Historien om mærket Jeanne Arthes begyndte i 1978 i den franske by Grasse, oprindelsesstedet for en verdensomspændende parfumeindustri. Dets ophavsmand er Bernard Perrin, der skabte fundamentet for et succesfuldt firma, der nu har mere end 100 dufte til mænd og kvinder på sit repertoire. 

Prøv for eksempel den frugtagtige duft til kvinder, Jeanne Arthes Amore Mio, den populære eau de toilette til mænd, Jeanne Arthes Sexy Boy, eller eau de parfumen til kvinder, Jeanne Arthes Love Generation Rock. 

Anmeldelse Jeanne Arthes Cassandra Rose Rouge