Jeanne en Provence Olive Wood & Juniper Eau de Toilette til mænd

Jeanne en Provence Olive Wood & Juniper Eau de Toilette til mænd
Jeanne en Provence Olive Wood & Juniper Eau de Toilette til mænd
Fri levering
100 ml
93,60kr

Kode: JEP0034 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Jeanne en Provence Olive Wood & Juniper
Ingredienser

Eau de toiletten til mænd Jeanne en Provence Olive Wood & Juniper er din nye afhængighed, som du ikke har lyst til at slippe af med. Allerede første gang du dufter til den, vil den overbevise dig om, at den skal være en fast del af din hverdag.

  • træduft
  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • sætter enhver moderne gentleman pris på
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Parfumekategori
aromatisk, træagtig

Om mærket Jeanne en Provence

Franske parfumer, velduftende sæber og brusegeler, der forvandler den daglige hygiejne til en helt særlig oplevelse. Det er mærket Jeanne en Provence fra den franske by Grasse, der bliver betragtet som parfumernes hovedstad.

Mærket Jeanne en Provences historie begyndte i 1978. Dets grundlægger er Bernard Perrin, der ønskede at tilbyde sine kunder førsteklasses parfumer fremstillet af råvarer, der er typiske for Provence-området. I 2012 udvidede hans søn mærket Jeanne en Provences sortiment med kosmetik af den højeste kvalitet, der udnytter virkningen af rene, æteriske olier og planter fra Grasse-området. 

Prøv for eksempel eau de toiletten til mænd, Jeanne en Provence Acqua, duften til kvinder, Jeanne en Provence Verveine Cédrat, eller en af sæberne med en skøn duft. 

Anmeldelse Jeanne en Provence Olive Wood & Juniper