Gå videre til hovedindhold

Jeffree Star Cosmetics

Jeffree Star Cosmetics

Det amerikanske mærke for dekorativ og plejende kosmetik, Jeffree Star Cosmetics, er lige så dristigt, originalt og rebelsk som sin grundlægger. Lad dig inspirere af modige farvekombinationer, vær kreativ, lad dig ikke binde af konventioner, tag chancer, mor dig, og vær frem for alt stolt af den, du er.

 

Jeffree Star Cosmetics blev grundlagt i 2014 af den amerikanske skønhedsinfluencer, makeup-artist og YouTube-stjerne Jeffree Star. Den spænder over en bred portefølje af dekorative kosmetikprodukter såsom puddere, highlightere, øjenskyggepaletter og læbestifter i mange farverige, intense nuancer og originale emballager. Produkterne har desuden en vegansk og dyrevenlig sammensætning. 

Vær ikke bange for at skille dig ud fra mængden, men prøv de tusindvis af farvekombinationer, der tilbydes af Jeffree Star Cosmetics. Værd at nævne er den ikoniske flydende matte læbestift, Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipsticks, der holder perfekt i timevis. For at fremhæve dit look kan du bruge øjenskyggepaletten Jeffree Star Cosmetics Orgy Artistry Eyeshadow Palette med de perfekte nude nuancer eller Jeffree Star Cosmetics Jawbreaker Palette, der igen byder på mange modige farvekombinationer.

Mascaraen, Jeffree Star Cosmetics F*ck Proof Mascara, vil få dine vipper til at springe frem, og Jeffree Star Cosmetics Supreme Frost™ highlighter vil bidrage til at gøre dit look lysere. Vær ikke bange for at eksperimentere og skabe din perfekte makeup med produkter fra Jeffree Star Cosmetics.

Se hele teksten skjul tekst