Jil Sander Sander for Men Eau de Toilette til mænd

Jil Sander Sander for Men Eau de Toilette til mænd
Jil Sander Sander for Men Eau de Toilette til mænd
Fri levering
125 ml
328,80kr

Kode: JSD0038 | På lager

Dette produkt er blevet pakket af producenten uden cellofan.

1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Jil Sander Sander for Men
Ingredienser

Gå efter, hvad du vil, og gå ikke på kompromis med dine værdier. Den tidløse Eau de Toilette til mænd, Jil Sander Sander for Men, er udviklet til den selvsikre mand, der kender sin egen pris. Den er en moderne, men samtidig klassisk duft, der på én gang er maskulin og afslappet.  

  • en frisk, krydret og træagtig duft
  • til den afslappede, elegante mand
  • fantastisk til at bruge til hverdag

Duftens komposition
I begyndelsen opfanger du den friske brise af mynte, blade fra vedbend og kanel. Lidt efter frigives duftens krydrede hjerte med små kugler af sort peber, koriander, kardemomme og en varm blanding af kryddernellike og muskatnød. En bund af sandel- og cedertræ i kombination med soløjetræ, cypres og tobak giver duftkompositionen en meget maskulin og tiltrækkende afrunding.

Duftens historie
Eau de Toiletten, Sander for Men, blev skabt i år 2000 af parfumeskaberen Jacques Cavallier. Jil Sander er et mærke, der oprindeligt kun fokuserede på minimalistisk modetøj, men lidt efter lidt har det nu også bevæget sig ind på skønhedsområdet. Minimalismen er dog stadig synlig i alle flakonerne.


Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Parfumekategori
krydret, træagtig

Anmeldelse Jil Sander Sander for Men