Jil Sander Sun Men Eau de Toilette til mænd

Jil Sander Sun Men Eau de Toilette til mænd
Jil Sander Sun Men Eau de Toilette til mænd
Specialtilbud
200 ml
219,00kr

Kode: JSD0822 | På lager
1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Jil Sander Sun Men
Ingredienser

Eau de Toilette Jil Sander Sun for Men er et udtryk for parfumeminimalisme. Ingen glitter og glimmer, denne duft viser uden omsvøb, med klare og let forståelige motiver, hvor unik og enestående hvert et øjeblik i livet er.

  • aromatisk krydderduft
  • til manden, der elsker den moderne fortolkning af det klassiske
  • egnet til brug om dagen, først og fremmest om sommeren

Duftens komposition
Duftkompositionen åbnes af de friske toner af bergamot sammen med den aromatiske rosmarin. Hjertet af denne eau de toilette er intenst krydret med indsmigrende akkorder af kardemomme og muskatnød. Kompositionens sanselige afslutning er baseret på essenser af dyrisk moskus og det varme sandeltræ.

Duftens historie
Duften Sun for Men afspejler maskulinitet, styrke og elegance som på en dejlig sommerdag. Den har både den fænomenale flammende sol, den blide friske brise og havoverfladens fængslende romantik i sig. Denne eau de toilette blev lanceret i 2002.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Parfumekategori
aromatisk, orientalsk

Anmeldelse Jil Sander Sun Men