Jojobaolie

Filter
Prisklasse

til

Anmeldelse
  •   1

Lær jojobaoliens virkninger at kende

Leder du efter et alsidigt hjælpemiddel til at pleje din hud og dit hår? Prøv jojobaolie, der er fuld af en hel række af fabelagtige egenskaber, der bogstavelig talt vil pleje dig fra top til tå.

Hvad er jojoba?

Teknisk set er jojoba ikke en olie, men en flydende plantevoks, der kommer fra planten med navnet jojoba (Simmondsia Chinensis). Jojoba er en meget populær ingrediens i kosmetik på grund af dens evne til at tiltrække fugt til huden. Den indeholder E-vitamin, B-kompleks, zink, kobber, chrom og jod og har et højt indhold af umættede fedtsyrer.

Jojobaolie til ansigt og krop

  • Den trænger fantastisk ind og danner ikke en fedtet film på huden.
  • Den har helt utrolige fugtgivende egenskaber og forhindrer, at huden bliver tør.
  • Den er effektiv til at regenerere små ar.
  • Den er egnet til alle hudtyper, også til børn.
  • Den hjælper med at rense porerne og begrænser, at fedtet hud bliver olieagtig.

Jojobaolie til hår

Jojobaolie er ideel til hårpakninger. Håret bliver nemt at rede ud, får en smuk glans og kommer ikke til at lide af skæl. Derudover egner den sig også som solbeskyttelse. Den indeholder nemlig et naturligt UV-filter. Det er nok bare at massere et par dråber ind i håret, inden du tager solbad. Og ikke mindst er denne olie ideel til fint barnehår.

Jojobaolie til akne

Jojobaolie har en nærmest mirakuløs virkning på akne. I ren form er den al for kraftig til aknehud, og derfor blander du den med kølende aloe vera-gel. Der opstår en emulsion, der giver bumserne en omgang, fugter huden og gør den fin og blød.

Er du ligesom os blevet forelsket i jojobaolie? På notino.dk finder du ikke bare kvalitets økologisk jojobaolie og koldpresset jojobaolie, men også andre produkter, der indeholder jojoba.