KenzoFlower by Kenzo Eau de Toilette til kvinder

Kenzo Flower by Kenzo Eau de Toilette til kvinder
Kenzo Flower by Kenzo Eau de Toilette til kvinder
Fri levering
100 ml
796,00kr

På lager | Kode: KZO04221
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 8.12.2021
Afhentning i butik
onsdag 8.12.2021
UPS Air Mail
tirsdag 7.12.2021

Eau de Toilette til kvinder, Kenzo Flower by Kenzo – repræsenterer den nye udgave af valmuernes naturlige vildskab og charme. Den røde blomst virker ved første blik skrøbelig, men samtidig stærk. Valmuen er blevet inspirationen til denne strålende og tidløse, feminine duft, der fuldstændig vil fortrylle dine sanser.

  • blomsteragtig moskusduft
  • blev lanceret i 2021
  • i en ikonisk slank flakon

Duftens komposition
I starten bliver du fanget af citrusnoter fra sicilianske citroner sammen med et strejf af litchi og ingefær. Et kort øjeblik derefter følges de af duften af rosenvand fra bulgarske damascenerroser. Dens toner forenes senere med den rene pudderagtige duft af hvid moskus og varm vanilje.

Duftens historie
De typiske træk ved duften til kvinder, Kenzo Flower by Kenzo, der hylder den smukke valmueblomst, er en stor sensualitet og en stærk forbindelse med naturen.

Den røde blomst er afbildet i pastelfarver på den i dag legendariske høje, slanke flakon, der virker, som om den forsøger at røre ved himlen. Blomsten er fanget i øjeblikket, hvor dens kronblade er oplyst af solen. Denne duftsammensætning af kostbare ingredienser er blevet skabt af parfumeskaber Alberto Morillas.

Vigtig information

Flammable.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Ingefær, Appelsin, Litchi, Siciliansk citron
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Mimosa, Damask Rose, Kamille, Rosenvand
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Bourbonvanilje, Hvid moskus, Rav, Patchouli
Parfumekategori
blomstret, moskus

Det franske modehus Kenzo henter inspiration fra det bedste af den traditionelle asiatiske æstetik og europæisk luksusmode. Dette prestigefyldte mærke blev skabt af den japanske designer Kenzo Takada i de tidlige 1970'ere. Han blev forelsket i mode takket være sin søsters magasiner og flyttede fra Tokyo til Paris, hvor han snart blev berømt for sine vovefulde designs og spektakulære shows.

 

Den første Kenzo-parfume blev introduceret i 1988, og ligesom de følgende Kenzo-dufte afspejler den et særligt eksotisk flair, som blev designerens signatur. Kenzo-dufte til kvinder og mænd er berømte for deres usædvanlige blanding af aromatiske noter, der gør dem til en fast favorit hos mange kunder. Parfumer som Kenzo Flower Eau de Parfum eller den intense, fyldige Jungle L’Élephant er i dag ikoniske.

Kenzo er fortsat et af de mærker, der sætter standarder for højeste mode. Virksomheden tager del i forskellige kreative projekter med unge kunstnere og henter konstant inspiration i den farvefulde verden omkring os.