Kenzo Jungle L'Éléphant Eau de Parfum til kvinder

5×
Kenzo Jungle L'Éléphant Eau de Parfum til kvinder
Kenzo Jungle L'Éléphant Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
100 ml
569,40kr

Kode: KZO0072 | På lager
1
GLS
mandag 21.6.2021
UPS Air Mail
torsdag 17.6.2021

Beskrivelse Kenzo Jungle L'Éléphant
Ingredienser

Hvor forførende en duft fra Orienten kan være, afslører eau de parfumen til kvinder Kenzo Jungle L'Éléphant. Hemmelighedsfuld og det strejf af magi, som den udstråler, vækker alles nysgerrighed omkring dig.

  • krydderduft
  • orientalsk duft
  • til den moderne kvinde i det 21. århundrede
  • duft af varme, ideel til koldt vejr

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Spidskommen, Mandarin, Kardemomme
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Lakrids, Gardenia, Ylang-Ylang
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Rav, Patchouli, Vanilje
Parfumekategori
orientalsk, krydret

Om mærket Kenzo

Det franske modehus Kenzo henter inspiration fra det bedste af den traditionelle asiatiske æstetik og europæisk luksusmode. Dette prestigefyldte mærke blev skabt af den japanske designer Kenzo Takada i de tidlige 1970'ere. Han blev forelsket i mode takket være sin søsters magasiner og flyttede fra Tokyo til Paris, hvor han snart blev berømt for sine vovefulde designs og spektakulære shows.

 

Den første Kenzo-parfume blev introduceret i 1988, og ligesom de følgende Kenzo-dufte afspejler den et særligt eksotisk flair, som blev designerens signatur. Kenzo-dufte til kvinder og mænd er berømte for deres usædvanlige blanding af aromatiske noter, der gør dem til en fast favorit hos mange kunder. Parfumer som Kenzo Flower Eau de Parfum eller den intense, fyldige Jungle L’Élephant er i dag ikoniske.

Kenzo er fortsat et af de mærker, der sætter standarder for højeste mode. Virksomheden tager del i forskellige kreative projekter med unge kunstnere og henter konstant inspiration i den farvefulde verden omkring os.

Anmeldelse Kenzo Jungle L'Éléphant5