Gå videre til hovedindhold

Kérastase Specifique Divalent

DEN UENDELIGE KAMP MOD FEDTET HÅR

En fedtet hårbund kan virkelig være en forhindring på vejen mod sundt og smukt hår.

Ved brug af uegnede produkter vil det nyvaskede hår snart blive fedtet ved rødderne, og det vil tvinge dig til at vaske det igen. Men at vaske med præparater, der ikke skaber den rigtige balance, vil bare stimulere hårbunden til en overproduktion af sebum. Og håret vil snart kræve en ny vask. Indtil...

ALTID FRISKT HÅR

Kérastase præsenterer SPECIFIQUE DIVALENT, en komplet plejeserie til fedtede rødder og sensitive længder. De tre produkter holder niveauet af hudsebum konstant og tilfører samtidigt tørre længder fugt og giver blødt, næret hår med en langtidsvirkende friskhed.

Se hele teksten skjul tekst

100 % GENANVENDT OG GENANVENDELIG EMBALLAGE

Ud over at pleje hår har Kérastase også forpligtet sig til at pleje vores fremtid og den verden, vi lever i. Denne nye æra af ansvarlig luksus byder vi velkommen ved at fremstille vores ikoniske shampooflasker af 100 % genanvendt plastik*.

*Med undtagelse af lynlåse, additiver og farver. 

Se hele teksten skjul tekst

3 SKRIDT MOD FRISKHED

FRISKHEDSIKON
SPECIFIQUE BAIN DIVALENT
Shampookur til regulering af hudtalg

Almindelige shampooer affedter hårbunden aggressivt, hvilket medfører øget produktion af sebum. Den lette, cremede sammensætning af ingredienser beroliger hårbunden, mindsker produktionen af sebum og nærer samtidigt håret, der er blevet overfølsomt som resultat af for meget vask.

 

Se hele teksten skjul tekst

FRISK DETOX
SPECIFIQUE ARGILE ÉQUILIBRANTE
Rensende ler til weekenden

At holde en fedtet hårbund i balance kræver mere end bare regelmæssig vask. Bruges en gang om ugen; denne renseshampoo tilsat ler kan kendes på en enestående cremet, grøn sammensætning af ingredienser med en luksuriøs, leret tekstur, der gør håret blødt og skinnende.

Se hele teksten skjul tekst

FRISK HYDRERING
SPECIFIQUE MASQUE REHYDRATANT
Intensiv fugtgivende gelmaske

Selv fedtet hår kan have tørre længder og spidser, især på grund af hyppig vask med forkerte præparater. Den enestående lette sammensætning af ingredienser med en frisk duft er en ny version af intensiv hårbalsam, der samtidigt giver håret pleje på steder, der har allermest brug for det.

Se hele teksten skjul tekst