Gå videre til hovedindhold

Klorane

Om Klorane

Det franske apoteksbrand Klorane har hentet inspiration fra naturen i mere end 50 år. Virksomheden forpligtede sig til at beskytte og værdsætte vores planets flora og blive et virkelig miljømæssigt ansvarligt brand. Klorane blev grundlagt i 1966 af en farmaceut ved navn Pierre Fabre, hvis drøm var at tilbyde produkter, der virker og er designet på en 100 % miljøvenlig måde.

 

Klorane tager deres miljøvenlige tilgang virkelig alvorligt, og derfor er de særligt opmærksomme på bæredygtighed, nedbringelse af energiforbrug og naturbeskyttelse. Produkterne indeholder ikke ekstrakter fra truede planter, og de garanterer en høj kvalitet af urteingredienser.

Klorane-produkter er nogle af de bedste, du kan få til at passe på din hud og dit hår. Du bør helt sikkert prøve både den klassiske Klorane-shampoo og den hurtige version, Klorane-tørshampoo, der er velegnet til øjeblikke, hvor du ikke har tid til vask. Klorane Bébé-produkter til børn vil helt sikkert være populære hos enhver forælder, der ønsker at finde den bedste og mest miljøvenlige kosmetik til deres børn.

Se hele teksten skjul tekst