KORIKASciBeauty Øjenkontur maske

KORIKA SciBeauty Øjenkontur maske
KORIKA SciBeauty Øjenkontur maske
Fri levering
27,50kr

Kode: KKR01304 | På lager
1
Gave til dig
Vi pakker en gratis fugtgivende sheetmaske med fermenteret yoghurt og hyaluronsyre med til dig ved køb af tre andre KORIKA-masker.
Gave til dig
Gave til dig
Gave til dig
GLS
onsdag 29.9.2021
Afhentning i butik
torsdag 30.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 28.9.2021

Beskrivelse KORIKA SciBeauty
Egenskaber

Uundværlig til det trætte øjenområde – den ultrafine maske til under øjnene, Korika SciBeauty, bliver en integreret del af dit Korika beauty-ritual til smuk hud. Masken er utrolig behagelig at bruge.

Den er fremstillet ved bio-fermentering, en patenteret proces, og derfor er den så fin. Den lægger sig perfekt på huden og irriterer den ikke på nogen måde. Desuden rummer den med sin 3D-struktur en betydelig større mængde af aktive stoffer end en almindelig "stof"-maske. Masken er nem at lægge på, den løber ikke ud, holder godt på huden. Med masken på kan du slappe af, læse en bog eller endda stryge eller træne.

Egenskaber:

  • virker på trætte øjne, rande og poser under øjnene, rygeres grålige hudtone og ved søvnmangel
  • forbedrer tydeligt hudens elasticitet og fugtbalance
  • oplyser den fine og normalt meget sensitive hud rundt om øjnene
  • er fuldstændig behagelig at bruge, er nem at lægge på
  • en praktisk, lille pakning, som du kan have med overalt

Aktive stoffer:

  • ekstrakt af atlasceder (et patenteret beskyttet ekstrakt) – til at reducere mørke rande og poser under øjnene (en forbedring efter 28 dages brug er blevet bekræftet af et studie)
  • ekstrakt af rosenrod (rhodiola) – til at mindske hævelser rundt om øjnene og til at forbedre kvaliteten af den tynde hud rundt om øjnene
  • ekstrakt af portulak (Portulaca) – til hurtigt at berolige sensitiv hud, mindske rødme og en stram følelse rundt om øjnene
  • bio-hyaluronsyre (en naturlig del af vores hud) – til kortvarig og langvarig hydrering af den sarte hud rundt om øjnene og til en generel forbedring af elasticiteten og klarheden af huden under øjnene

Anvendelse:
Den lille pakning kan du have med dig overalt – til rejser, på kontoret, på ferie og på forretningsrejse. Du kan lægge den på når som helst – for eksempel i middagspausen eller lige før du tager til en koncert eller til fest.  

Tip fra Notino:
Masken er multifunktionel – den kan ikke kun bruges under øjnene, men den kan også skubbes længere ned på ansigtet eller henover furerne fra næsen og ned.

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper
Effekter
Hydrering, Foryngende, Mod mørke rande
Aktive ingredienser
hyaluronsyre

Om mærket KORIKA

Det koreanske mærke KORIKA kombinerer de mest avancerede asiatiske teknologier med effektive aktive ingredienser og er således specialisten inden for dette område af kosmetisk pleje. KORIKA hjælper kvinder med at nyde det daglige skønhedsritual, og dets domæne er især sheet-masker af høj kvalitet.

KORIKA sheet-masker indeholder en stor mængde af aktive stoffer, der adskiller sig efter hver sin type. I KORIKA-masker kan du således finde f.eks. silkeprotein, rød ginseng, lakridsrodsekstrakt, lavendel, litchi, aloe vera, gletschervand eller sheasmør.

Tre rækker af sheet-masker fra KORIKA-mærket fokuserer på forskellige hudtyper. Korean Heritage er en førsteklasse kollektion, der bliver værdsat af især kvinder, der ønsker at prøve sjældne ingredienser, samt genoplive og lysne deres hud. NaturBeauty inkluderer forskellige typer af masker, hvis største fordele er naturlige ekstrakter og gletschervand. Maskerne fra SciBeauty-kollektionen afspejler aktuelle tendenser inden for asiatisk kosmetik og har masker til ikke bare ansigtet, men også til hænder, fødder og læber, hvilket sikrer fuld pleje.

Anmeldelse KORIKA SciBeauty