La Roche-PosayCicaplast Levres Restaurerende og beskyttende balsam til læber

La Roche-Posay Cicaplast Levres Restaurerende og beskyttende balsam til læber
La Roche-Posay Cicaplast Levres Restaurerende og beskyttende balsam til læber
7,5 ml
41,00kr

På lager | Kode: LRP1411
1
Post Nord MyPack Home
mandag 13.12.2021
Afhentning i butik
mandag 13.12.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 9.12.2021

Giv dine læber en målrettet pleje, og resultatet vil være en behagelig overraskelse. Den fornyende og beskyttende læbebalsam, La Roche-Posay Cicaplast Levres, styrker effektivt dine læbers beskyttende barrierefunktion takket være en effektiv sammensætning i en unik filmogen konsistens. Det er ganske enkelt nok at påføre den, og ubehagelige sprækker og irritation forsvinder. Beskyt dine læber med dette skjold i form af balsam, og nyd, at de er bløde og føles behagelige.

Egenskaber:

  • reparerer revnet hud på læberne
  • beskytter læberne, beroliger med det samme og styrker deres funktion
  • udnytter en ny generation af barrieretekstur

Testresultater:
→ 4 ugers testning af 32 personer med behandling, der er kendt for at have en udtørrende virkning på huden

  • balsammen var medvirkende til en dybdegående forbedring af læbernes barrierefunktion
  • gav en øjeblikkelig følelse af beroligelse af læberne
  • bidrog til en langvarig følelse af velvære

Ingredienser:

  • 5 % Panthenol – beroliger og fornyer den sarte hud på læberne
  • MP-lipider – i en innovativ sammensætning, genopretter den beskyttende barrierefunktion

Anvendelse:
Smør på læberne når som helst efter behov.

Fuld sammensætning

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PPG-5 PENTAERYTHRITYL ETHER, PEG-5 PENTAERYTHRITYL ETHER, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER/SHEA BUTTER, CERA ALBA/BEESWAX, PANTHENOL, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, ETHYLHEXYL PALMITATE, SILICA SILYLATE, POLYBUTENE, GLYCINE SOJA/SOYBEAN STEROLS, AQUA/WATER, SODIUM SACCHARIN, MYRISTYL MALATE PHOSPHONIC ACID, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Effekter
Revitalisering
Solbeskyttelse
uden SPF
Franske La Roche-Posay er et dermo kosmetisk mærke, der er berømt for sine dybdegående samarbejder med dermatologer og sit engagement, når det gælder om at forbedre livet for mennesker med sensitiv hud. La Roche-Posay bruger et minimum af ingredienser i deres produkter, som udvikles på grundlag af et strikst produktionsskema. La Roche-Posays sortiment er skræddersyet til alle typer sensitiv hud og dennes specifikke behov, og de tilbyder løsninger til mennesker, der døjer med intolerant, reaktiv, atopisk eller akneplaget hud. Grundessensen af hvert produkt er La Roche-Posays mineralvand, som har terapeutiske og antioxidante egenskaber, og som øjeblikkelig dulmer sensitiv og irriteret hud. La Roche-Posays dermo kosmetik viser ikke kun sin kvalitet gennem synlige resultater og kliniske tests, men også ud fra utallige anbefalinger af førende dermatologer.