La Roche-PosayEffaclar Astringent Lotion Til fedtet og problematisk hud

La Roche-Posay Effaclar Astringent Lotion Til fedtet og problematisk hud
La Roche-Posay Effaclar Astringent Lotion Til fedtet og problematisk hud
200 ml
108,61kr

Mere end 5 stk. på lager | Kode: LRP0038
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
fredag 10.12.2021

Toning bør også være et nødvendigt trin i den daglige pleje af fedtet hud og problemhud. Den astringerende skintonic, La Roche-Posay Effaclar, indeholder et kompleks af stoffer, der skånsomt fjerner døde hudceller og minimerer dannelsen af hudfedt. Den bidrager samtidig til, at udvidede porer med det samme trækker sig sammen og forhindrer, at de bliver tilstoppet yderligere.

Egenskaber:

  • fjerner døde hudceller ved hjælp af mikroeksfoliering
  • reducerer en overdreven produktion af talg i huden
  • løsner tilstoppede porer og minimerer deres synlighed
  • udtørrer ikke huden og blødgør dens struktur

Ingredienser:

  • LHA (Lipohydroxy acid) – fjerner skånsomt ufuldkommenheder
  • termalvand fra La Roche-Posay – beroliger huden, har en antioxiderende virkning

Anvendelse:
Med en vatrondel påfører du en tilstrækkelig mængde af præparatet på en omhyggelig renset og tør hud morgen og aften.

Fuld sammensætning

AQUA / WATER / EAU, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, SODIUM CITRATE, PROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, CITRIC ACID, PARFUM / FRAGRANCE Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Tonetype
fedtet, problematisk
Effekter
Eksfoliering, Anti-akne
Franske La Roche-Posay er et dermo kosmetisk mærke, der er berømt for sine dybdegående samarbejder med dermatologer og sit engagement, når det gælder om at forbedre livet for mennesker med sensitiv hud. La Roche-Posay bruger et minimum af ingredienser i deres produkter, som udvikles på grundlag af et strikst produktionsskema. La Roche-Posays sortiment er skræddersyet til alle typer sensitiv hud og dennes specifikke behov, og de tilbyder løsninger til mennesker, der døjer med intolerant, reaktiv, atopisk eller akneplaget hud. Grundessensen af hvert produkt er La Roche-Posays mineralvand, som har terapeutiske og antioxidante egenskaber, og som øjeblikkelig dulmer sensitiv og irriteret hud. La Roche-Posays dermo kosmetik viser ikke kun sin kvalitet gennem synlige resultater og kliniske tests, men også ud fra utallige anbefalinger af førende dermatologer.