Gå videre til hovedindhold

Lab Series

Lab Series

Innovativ, fremragende og maksimalt effektiv pleje, udviklet målrettet til mandehud - sådan er Lab Series kosmetik, der hjælper mænd over hele verden til at se godt ud og føle sig super godt tilpas.

Lab Series begyndte i 1987. Mærkets filosofi tager udgangspunkt i en bevidsthed om, at mande- og kvindehud er grundlæggede forskellig, og som følge deraf er deres behov forskelligt. Mænd har derfor brug for kosmetikprodukter, der er skabt specifikt til deres hud. Lab Series tilbyder mænd løsninger, der bygger på højtudviklet teknologi, underbygget med videnskabelig forskning og årelang erfaring. Mærket lægger også vægt på, at man er opmærksom på måden, som mænd har det med at pleje deres hud, og tager hensyn til, hvordan de ønsker at bruge kosmetik.

I Lab Series portfolio finder du alt, hvad du har brug for til en komplet hudpleje. Prøv for eksempel cremen Lab Series Instant Filter Moisturizer, der udtoner hudens nuancer, renseplejen Lab Series Multi-Action Face Wash, der perfekt åbner porerne og fjerner urenheder fra huden, eller den behagelige aftershave balsam Lab Series Shave.

Se hele teksten skjul tekst