Lalique Encre Noire Sport Eau de Toilette til mænd

Lalique Encre Noire Sport Eau de Toilette til mænd
Lalique Encre Noire Sport Eau de Toilette til mænd
100 ml
613,00kr

Kode: LAL0185 | På lager
1
GLS
mandag 1.2.2021
UPS Air Mail
fredag 29.1.2021

Duftbeskrivelse Lalique Encre Noire Sport
Ingredienser

Hvis du ikke kan forestille dig en dag uden sport, og du ikke går glip af nogen træning, så vil eau de toiletten til mænd Lalique Encre Noire Sport være din pålidelige sparringspartner. Nyd tilstrømningen af ny energi og uendelig meget friskhed.

  • træduft
  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • aquaduft med nuancer af hav
  • ideelt valg til en modig eventyrer
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Muskatnød, Bergamot
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Lavendel, Vandnoter, Cypres
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Haitisk vetiver, Kashmirtræ, Vetiver
Parfumekategori
akvatisk, træagtig

Om mærket Lalique

Navnet Lalique fremmaner skønheden af smukke smykker og krystallernes gennemskinnelige glans. Virksomheden har taget navn efter sin kunstneriske geni, hovedjuveler og glaskunstner René-Jules Lalique, som viede hele sin kreative entusiasme til mærket.

Lalique åbnede sit smykkeri og glasbutik i 1905. Hans art deco- og art nouveau-kreationer inkorporerer ofte naturlige elementer og inspirationer både i form af materialer og farver. Parfumemesteren François Coty var så imponeret af hans arbejde, at han foreslog et samarbejde, som resulterede i produktionen af vidunderlige parfumeflasker.

Lalique har altid været forbundet til parfumernes verden, også selvom de først introducerede deres første egenproduceret parfume i 1992. Alle Lalique-parfumer er i dag karakteristiske for deres unikke parfumebeholdere og ingrediensernes udsøgte kvalitet såvel som aromaen selv.

Anmeldelse Lalique Encre Noire Sport