Lalique Les Compositions Parfumées Imperial Green Eau de Parfum til mænd

Lalique Les Compositions Parfumées Imperial Green Eau de Parfum til mænd
Lalique Les Compositions Parfumées Imperial Green Eau de Parfum til mænd
100 ml
1.300,00kr

Kode: LAL02355 | På lager
1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Lalique Les Compositions Parfumées Imperial Green
Ingredienser

Lige meget, hvor høje dine mål er, er ingen af dem umulige at nå. Eau de parfumen til mænd har en masse mod i sig Lalique Les Compositions Parfumées Imperial Green. Bare et par dråber på din hud giver dig mod til at tage det næste skridt hen mod dine drømme.

  • træduft
  • sætter enhver moderne gentleman pris på
  • luksus duft til de krævende

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Appelsinblomst , Italiensk mandarin, Lavendel
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Tonkabønner, Ambroxan, Moskus, Appelsinblomst
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Vanilla Absolute, Patchouli, Vetiver, Cedertræ
Parfumekategori
aromatisk, træagtig

Om mærket Lalique

Navnet Lalique fremmaner skønheden af smukke smykker og krystallernes gennemskinnelige glans. Virksomheden har taget navn efter sin kunstneriske geni, hovedjuveler og glaskunstner René-Jules Lalique, som viede hele sin kreative entusiasme til mærket.

Lalique åbnede sit smykkeri og glasbutik i 1905. Hans art deco- og art nouveau-kreationer inkorporerer ofte naturlige elementer og inspirationer både i form af materialer og farver. Parfumemesteren François Coty var så imponeret af hans arbejde, at han foreslog et samarbejde, som resulterede i produktionen af vidunderlige parfumeflasker.

Lalique har altid været forbundet til parfumernes verden, også selvom de først introducerede deres første egenproduceret parfume i 1992. Alle Lalique-parfumer er i dag karakteristiske for deres unikke parfumebeholdere og ingrediensernes udsøgte kvalitet såvel som aromaen selv.

Anmeldelse Lalique Les Compositions Parfumées Imperial Green