Negle lampe

Lampe til negle
Filter
Prisklasse

til

Mærke

Hvordan vælger du den bedste lampe til negle?

En UV- eller LED-lampe til negle er en uundværlig hjælper i ethvert neglestudio, både i det professionelle og derhjemme. Denne praktiske negletørrer bruges til at hærde neglelakken, og den vil forlænge dine gelé-negles holdbarhed. Ønsker du også at have perfekt plejede negle, der vil holde sig smukke i mere end et par dage? Så bør du ikke undervurdere valget af en negletørrer.

Når du skal vælge en ny LED- eller UV-lampe til negle, så afgør type og ydeevne ikke det hele. Andre funktioner, design og pris er også vigtige. Find ud af, hvordan du vælger en lampe til gelé-negle.

UV- eller LED-lampe?

  • UV-lampen til negle består af 4-5 lysstofrør, der hærder lakken. Dette er en billigere negletørrer, og den vil kræve en hyppigere udskiftning af lysstofrørene.
  • LED-neglelampen anvender et lys fra 12-18 dioder, der ikke skal skiftes så ofte som lysstofrørene i en UV-lampe. I tilgift hærdes gelé-neglelakken på kortere tid.
  • Duo-lampen kombinerer egenskaberne ved en UV- og en LED-neglelampe. Den bruger både lysstofrør og LED-dioder. Den hærder alle gelé-neglelakker i en UV-lampe designet til neglemodellering, og den har normalt et lavere energiforbrug. Det hvide lys fra dioderne er oven i købet mildere for øjnene.

Neglelamper efter ydeevne (watt)

Flere watt har den fordel, at lakken hærdes hurtigere. Hvis tiden er afgørende for dig, bør du vælge en UV- eller LED-negletørrer med 48W. Du kan også købe 9W-lamper, der bruger længere tid for at tørre, eller 36W-lamper, der relativt hurtigt og effektivt hærder gelé-lakken på dine negle.

UV- / LED-lampernes nyttige egenskaber

Nogle af funktionerne i en negletørrer vil gøre hele processen med at hærde gelé-lakken i en UV- lampe hurtigere og behageligere for dig. Hvilke funktioner skal du kigge efter, når du overvejer at købe en lampe?

  • udskiftelige dioder, UV-lysstofrør og udskiftelig bunddel,
  • bundpladen, der påvirker den jævne hærdning af neglene,
  • kontinuerligt lys, der øger hele processens hastighed,
  • automatisk slukning.

Vælg den bedste gelé-negletørrer eller det bedste gelé-neglesæt på notino.dk, og nyd den perfekte manicure, som havde du besøgt en professionel salon.