Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum til kvinder

1×
Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum til kvinder
Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum til kvinder
Specialtilbud
Fri levering
75 ml
569,00kr

Kode: LAM0616 | På lager
1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
GLS
onsdag 30.6.2021
UPS Air Mail
mandag 28.6.2021

Beskrivelse Lancôme La Vie Est Belle
Ingredienser

Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum er et symbol på frihed og lykke, en hyldest til alt det smukke i livet. Denne eksklusive duft til kvinder er designet, så den med det samme får et smil frem på dine læber.

  • en frugt- og blomsteragtig, sofistikeret duft
  • til den selvbevidste kvinde, der ikke lader sig diktere af samfundet
  • egnet til at bruge hele dagen

Duftens komposition
I indledningen til La Vie Est Belle Eau de Parfum bliver du fortryllet af saftige essenser af solbær og sød pære. Duftens hjerte er kostbar iris, der videre bliver erstattet af noter af silkeagtig jasmin og magiske appelsinblomster. Duftens bund er skabt af enestående tonkabønner, delikat praline, eksotisk patchouli og gourmet vanilje.

Duftens historie
La Vie Est Belle repræsenterer valget om at leve sit liv, som man vil, frihed til at vælge sin egen vej til lykken og ikke lade sig begrænse af samfundets forventninger. Den rummer en velafbalanceret kombination af skønhed og styrke. Duften kom på markedet i 2012, og den blev udviklet af tre franske mesterparfumeskabere med Dominique Ropion i spidsen. Eau de Parfumens flakon symboliserer et smil i skarpe krystallinjer, og den er en omarbejdning af den oprindelige version fra 1949.

Fuld sammensætning

TALC, C12-15 ALKYL OCTANOATE, ZINC STEARATE, C9-15 FLUOROALCOHOL PHOSPHATE, METHYL METHACRYLATE/GLYCOL DIMETHACRYLATE CROSSPOLYMER, ALUMINA, LAUROYL LYSINE, PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE, CAPRYLYL GLYCOL, WATER/AQUA/EAU, BISABOLOL, PANTHENYL TRIACETATE, HEXYLENE GLYCOL, BHT, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, FARNESYL ACETATE, FARNESOL, [+/- MICA, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), YELLOW 5 LAKE (CI 19140), CARMINE (CI 75470), ULTRAMARINES (CI 77007)] <,ILN32273>, Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Solbær , Pære
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Appelsinblomst, Iris, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Praline, Vanilje, Tonkabønner, Patchouli
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Anmeldelse Lancôme La Vie Est Belle1