Lanvin Arpége pour Femme Eau de Parfum til kvinder

Lanvin Arpége pour Femme Eau de Parfum til kvinder
Lanvin Arpége pour Femme Eau de Parfum til kvinder
100 ml
262,40kr

Kode: LAV0075 | På lager
1
GLS
onsdag 28.7.2021
Afhentning i butik
torsdag 29.7.2021
UPS Air Mail
tirsdag 27.7.2021

Beskrivelse Lanvin Arpége pour Femme
Ingredienser

En tidløs klassiker, der hylder naturlig skønhed, femininitet og elegance. Eau de parfumen til kvinder Lanvin Arpége pour Femme bliver hurtigt en uundværlig del af din personlighed.

  • blomsterduft
  • understreger enhver kvindes sensualitet
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT.- PARFUM- AQUA- LINALOOL- ALPHA- ISOMETHYL IONONE- COUMARIN- CITRONELLOL- HYDROXYCITRONELLAL- LIMONENE- BENZYL BENZOATE- GERANIOL- BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL- CINNAMYL ALCOHOL- EUGENOL- BENZYL ALCOHOL- HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE- BENZYL SALICYLATE- FARNESOL- CITRAL- ISOEUGENOL- CINNAMAL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Grønne noter, Appelsinblomst, Fersken, Gedeblad, Liljekonval
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose, Lilje, Jasmin, Kamelia, Koriander, Storkenæb, Ylang-Ylang
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Rav, Patchouli, Sandeltræ, Vetiver, Vanilje, Moskus, Feberbusk
Parfumekategori
blomstret, aldehyd

Om mærket Lanvin

Lanvins parfumekompositioner er spændende og veldesignede ned til den sidste detalje. De vil altid få dig i godt humør og give din stil et strejf af den legendariske franske charme og parisiske elegance.

 

En af de ældste parisiske modehuse blev grundlagt i 1889 – men dagene, hvor de kun tilbød mode og tilbehørsprodukter er for længst forbi. I dag har mange af parfumerne fra Lanvin erobret kvinders hjerter på tværs af kontinenter. Alle duftene fra Lanvin er friske, tidløse og altid elegante. Den legendariske Lanvin Arpège, skabt af mærkets grundlægger, Jeanne Lanvin, til sin datters fødselsdag, vil forkæle dig med sine umiskendelige toner af vanilje- og sandeltræ.

Den fløjlsagtige blødhed af syrener, fersken og pæoner forenes i den berusende Lanvin Éclat d’Arpège, mens Modern Princes eau de parfume bruger sin gnistrende frugt-blomstrede sammensætning til at hylde en moderne kvinde, som skaber hendes egen skæbne. Eller, du kan nyde Lanvin Marry Me! – lige så betagende som ægte kærlighed. Dens blomstrede hjerte giver den en fortryllende kvalitet, mens moskus og cedertræ udgør en harmonisk base.

Anmeldelse Lanvin Arpége pour Femme