Lermasker

Lermaske til ansigtet kan virkelig skabe mirakler for huden. Opdag styrken i dette naturlige materiale, hvis gavnlige virkning de gamle egyptere allerede udnyttede, og giv din hud sin sundhed og skønhed tilbage.

Ler er malet finkornet jord beriget med mineralstoffer (kalcium, kalium, magnesium, jern, silikone), sporstoffer og andre gavnlige stoffer for huden. Dets perfekte absorberingsegenskaber fjerner urenheder fra huden og genopbygger den. En ansigtsmaske af ler er på den måde en alsidig hjælp i kampen mod akne, udvidede porer og hudorme, men kan også udrense og berolige huden og give den sin blødhed og glans tilbage.

Lermasker efter hudtype:

Forholdet mellem mineraler og de andre stoffer i leret bestemmer dets farve og kosmetiske anvendelsesmuligheder:

  • Det grønne ler kan let fjerne urenheder og toksiske stoffer fra en fedtet hud. En maske af grønt ler trækker også porerne sammen og blødgør huden. Det er den ideelle lermaske mod akne.
  • Det hvide ler (kaolin) er god til følsom, fedtet eller moden hud, som den vil berolige og styrke. En lermaske af hvidt ler fungerer eksfolierende, så den hurtigt fjerner døde hudceller og regulerer dannelsen af talg. Huden bliver smukt mat og blød efter brug af lermasken.
  • Det lyserøde ler klarer legende let rødmende og irriteret hud. Den beroliger den blidt og forbedrer blodcirkulationen. Denne leransigtsmaske fjerner tilmed hudorme fra huden og udtørrer den ikke.

Vælg en rensemaske af ler fra favoritmærkerne Vichy, TONYMOLY, Emma Hardie og andre, og nyd en strålende hud.