Maison MargielaREPLICA Beach Walk Eau de Toilette til kvinder

Maison Margiela REPLICA Beach Walk Eau de Toilette til kvinder
Maison Margiela REPLICA Beach Walk Eau de Toilette til kvinder
Fri levering
100 ml
707,00kr

På lager | Kode: LNR00179
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
mandag 13.12.2021

At lukke øjnene og øjeblikkeligt befinde sig på en sandstrand... hvem ville ikke ønske sig det. Hvis det ikke er nok for dig kun at drømme, så er Eau de Toiletten til kvinder, Maison Margiela Replica Beach Walk, her. Med denne duft vil du omgående føle det varme sand under fødderne, du vil høre havets brusen, og du vil nyde at lade havbrisen lege med dit hår.

  • en blomsteragtig duft, der er som gennemstrømmet af sommersolen
  • først og fremmest perfekt til om sommeren og til at bruge om dagen
  • en del af kollektionen Replica, der er inspireret af delte minder

Duftens komposition
Saftig bergamot og citron krydret med en lille smule rosapeber bringer dig straks i harmoni med en let sødlig og samtidig frisk note. Eksotiske, blomsteragtige noter af ylang-ylang sammen med kokosmælk og friskheden af den vandagtige akkord, Transluzone, sørger for en perfekt fortsættelse af sommerfortællingen. Takket være ceder, moskus og benzoe vil denne kun langsomt flyde bort på varme og træagtige noter med et sødligt strejf.

Duftens historie
En sommerdag på en sandstrand, der bliver afspejlet i duften, Maison Margiela Replica Beach Walk, er et af de minder, der har fået form i duftenes verden. Hovedtanken bag kollektionen Replica er billeder og følelser, som vi har oplevet, og som er en del af vores fortid.

Duftens flakon minder om en klassisk apotekerflaske, der svarer perfekt til Maison Margiela-mærkets image, mens informationen på den minimalistiske bomuldsetiket identificerer indholdet af hver duft. Sammen med sit indhold skaber flakonen således en forskelligartet sanseoplevelse.

Fuld sammensætning

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, AMYL CINNAMAL, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, COUMARIN, BHT, METHYL ANTHRANILATE, ISOEUGENOL, CITRAL, HYDROXYCITRONELLAL, FARNESOL, AMYL CINNAMYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, CINNAMYL ALCOHOL, ANISE ALCOHOL, CI 15510 / ORANGE 4, CI 14700 / RED 4, CI 47005 / YELLOW 10 (F.I.L. B53211/1). Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Citron, Rosépeber
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Transluzone, Kokosmælk, Ylang-Ylang
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Feberbusk, Ceder
Parfumekategori
akvatisk

Originalitet, kreativitet og en lille smule provokation – sådan er det franske luksusmærke Maison Margiela (tidligere Maison Martin Margiela), der er kendt for sit ukonventionelle modedesign, den unikke kollektion REPLICA og sine umiskendelige parfumer.

I 1988 i Paris grundlagde designeren Martin Margiela et luksuriøst modehus, der bar hans navn. Mærket Maison Margiela er karakteriseret ved en utraditionel opfattelse af mode og parfumer, der i dets udformning bliver til kunstværker. Værd at nævne er især kollektionen REPLICA fra 1994, der omfatter replikaer af tøj og håndlavet tilbehør fra de mest forskellige verdenshjørner. Hvert design er forsynet med et mærkat, der beskriver originalens historie og materiale. I 2012 blev denne enestående kollektion udvidet med luksusparfumer.

Hvordan dufter minder? Det kan du finde ud af fra REPLICA duftene, der er opstået i samarbejde med de bedste verdenskendte parfumeskabere. Parfumer fra Maison Margiela er udviklet for, at de skal få dig til at tænke på dejlige øjeblikke. Det er nok at dufte til dem.