Maison Margiela REPLICA Jazz Club duftlys

Maison Margiela REPLICA Jazz Club duftlys
Maison Margiela REPLICA Jazz Club duftlys
165 g
370,00kr

Kode: MMG00290 | På lager
1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Maison Margiela REPLICA Jazz Club
Ingredienser

Tænk tilbage på aftener, du har tilbragt i en jazzklub. Duftlyset, Maison Margiela Replica Jazz Club, vil minde dig om dem, da det indeholder en duft af lækker rom og elegante cigarer. Med dets varme, krydrede duft vil du omgående befinde dig blandt behagelige lænestole af læder og barstole.

Lyset, Jazz Club, er en del af kollektionen Maison Margiela Replica, der er inspireret af minder om konkrete steder og øjeblikke. Når det gælder dette lys, handler det om en jazzklub i Brooklyn, der fyldes med musik, der hænger en duft af cigarer og rom i luften, og hele stemningen gøres fuldendt af den dæmpede belysning.

Egenskaber:

  • et duftlys, der fremkalder minder om stemningen i en jazzklub
  • kan brænde i 40 timer og får hele rummet til at dufte
  • en del af kollektionen Replica, der er inspireret af minder
  • en varm, krydret duft med rom og tobak
  • egner sig også fantastisk som designertilbehør
  • fremstillet i Frankrig

Materiale:

  • hvidt glas udsmykket med en stofetiket
  • voks af høj kvalitet
  • bomuldsvæge

Duft:
Lyset, Maison Margiela Replica Jazz Club, gemmer på en aroma af lækker rom, gourmet-vanilje og en elegant duft af cigarer i form af tobaksblade og aromatisk rosapeber.

Brugsanvisning:
Når du tænder lyset den første gang, så lad det brænde i mindst en time, så al voksen på overfladen smelter. Lad ikke lyset brænde længere end 4 timer. Brug altid en lyseslukker til at slukke flammen, undgå at puste lyset ud. Hver gang, inden du tænder det igen, klipper du vægen ned til en længde på 3-5 mm. Sæt altid lyset på en overflade, der kan modstå varme.

Vigtig information

Can cause an allergic reaction. Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children. May cause sensitization in the event of skin contact.

Rinse eyes immediately if product comes into contact with them.

Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Siciliansk citron, Rosépeber, Neroliolie
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Muskatelsalvie, Rom, vetiverolie
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Storaks, Vanilje, tobaksblad
Karakter af duft som i hjemmet
træagtig, krydret
Type af væge
bomuld
Antal væger
1
Type af voks
andre
Materiale
glas

Om mærket Maison Margiela

Originalitet, kreativitet og en lille smule provokation – sådan er det franske luksusmærke Maison Margiela (tidligere Maison Martin Margiela), der er kendt for sit ukonventionelle modedesign, den unikke kollektion REPLICA og sine umiskendelige parfumer.

I 1988 i Paris grundlagde designeren Martin Margiela et luksuriøst modehus, der bar hans navn. Mærket Maison Margiela er karakteriseret ved en utraditionel opfattelse af mode og parfumer, der i dets udformning bliver til kunstværker. Værd at nævne er især kollektionen REPLICA fra 1994, der omfatter replikaer af tøj og håndlavet tilbehør fra de mest forskellige verdenshjørner. Hvert design er forsynet med et mærkat, der beskriver originalens historie og materiale. I 2012 blev denne enestående kollektion udvidet med luksusparfumer.

Hvordan dufter minder? Det kan du finde ud af fra REPLICA duftene, der er opstået i samarbejde med de bedste verdenskendte parfumeskabere. Parfumer fra Maison Margiela er udviklet for, at de skal få dig til at tænke på dejlige øjeblikke. Det er nok at dufte til dem.

Anmeldelse Maison Margiela REPLICA Jazz Club