Maison Margiela REPLICA Sailing Day Eau de Toilette Unisex

Maison Margiela REPLICA Sailing Day Eau de Toilette Unisex
Maison Margiela REPLICA Sailing Day Eau de Toilette Unisex
Fri levering
100 ml
707,00kr

Kode: MMG00196 | På lager
1
GLS
onsdag 30.6.2021
UPS Air Mail
mandag 28.6.2021

Beskrivelse Maison Margiela REPLICA Sailing Day
Ingredienser

Et uendeligt hav, varmende solstråler og en varm brise, der får sejlene til at blafre. Alt dette indeholder unisex Eau de Toiletten, Maison Margiela Replica Sailing Day, hvis vandagtige duft omgående transporterer dig ud på en sejlbåd, der har kurs mod eventyr.

Udforsk det uendelige, azurblå hav, og føl dets friskhed på din egen hud.

  • unisex vandagtig duft til både mænd og kvinder
  • gør sig bedst i forårs- og sommermånederne
  • en del af duftkollektionen Replica, der er inspireret af minder

Duftens komposition
Først dufter du vandagtige noter, aldehyder og enebær. Herefter frigives en duft af aromatisk koriander, iris og rose. Duftens bund, der holder længst på huden, er karakteriseret af ægte ambra, orcanox og rødalger.

Duftens historie
Eau de Toiletten, Maison Margiela Replica Sailing Day, er en del af kollektionen Replica, der er inspireret af minder om de mest forskellige steder og øjeblikke. Når det gælder denne duft, handler det om en sejltur i nærheden af den græske ø Paros. Ligesom alle duftene fra kollektionen Replica gemmer denne Eau de Toilette sig også i en minimalistisk flakon med en bomuldsetiket. Denne indeholder en beskrivelse af duften og dens karakter.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Vandnoter, Aldehyder, Juniper Pure Jungle Essence
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Iris, Koriander
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Orcanox, Ambra
Parfumekategori
akvatisk

Om mærket Maison Margiela

Originalitet, kreativitet og en lille smule provokation – sådan er det franske luksusmærke Maison Margiela (tidligere Maison Martin Margiela), der er kendt for sit ukonventionelle modedesign, den unikke kollektion REPLICA og sine umiskendelige parfumer.

I 1988 i Paris grundlagde designeren Martin Margiela et luksuriøst modehus, der bar hans navn. Mærket Maison Margiela er karakteriseret ved en utraditionel opfattelse af mode og parfumer, der i dets udformning bliver til kunstværker. Værd at nævne er især kollektionen REPLICA fra 1994, der omfatter replikaer af tøj og håndlavet tilbehør fra de mest forskellige verdenshjørner. Hvert design er forsynet med et mærkat, der beskriver originalens historie og materiale. I 2012 blev denne enestående kollektion udvidet med luksusparfumer.

Hvordan dufter minder? Det kan du finde ud af fra REPLICA duftene, der er opstået i samarbejde med de bedste verdenskendte parfumeskabere. Parfumer fra Maison Margiela er udviklet for, at de skal få dig til at tænke på dejlige øjeblikke. Det er nok at dufte til dem.

Anmeldelse Maison Margiela REPLICA Sailing Day