ManceraAoud Lemon Mint Eau de Parfum Unisex

Mancera Aoud Lemon Mint Eau de Parfum Unisex
Mancera Aoud Lemon Mint Eau de Parfum Unisex
Fri levering
120 ml
688,00kr

På lager | Kode: MCR0403
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 8.12.2021
Afhentning i butik
onsdag 8.12.2021
UPS Air Mail
tirsdag 7.12.2021

En frisk cocktail med citrusfrugter som du kan forkæle dig selv med på en solrig strand eller varmt agartræ? I denne duft kan du dufte begge dele. Den er sorgløs og afslappet, sød og urteagtig på samme tid. Eau de parfumen, Mancera Aoud Lemon Mint, vil både forfriske dig og glæde dine sanser. Luk øjnene, og lad dig henføre til en solfyldt sommerdag.

  • en citrus- og urteagtig duftkomposition
  • unisexduft til både mænd og kvinder
  • egnet til enhver lejlighed

Duftens komposition
Friske noter af citron, mynte og koriander skaber en lysstråle, der oplyser en hemmelighedsfuld akkord af agartræ, patchouli og læder. En bund med søde mandler, jasmin, ambra og vanilje fremkalder minder om den afslappede stemning, når man mødes på stranden om aftenen. Til duften Aoud Lemon Mint lod parfumeskaberen Pierre Montale sig inspirere af en cubansk cocktail, og derfor er duften sød og samtidig opfriskende.

 

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Koriander, Mandler, Mandarin, Citron, Peber
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Oud, Patchouli, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Vanilje, Moskus, Læder, Rav, Vetiver
Parfumekategori
aromatisk, træagtig