Mancera Cedrat Boise Eau de Parfum Unisex

2×
Mancera Cedrat Boise Eau de Parfum Unisex
Mancera Cedrat Boise Eau de Parfum Unisex
Fri levering
120 ml
642,00kr

Kode: MCR0164 | På lager
1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
I morgen onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Mancera Cedrat Boise
Ingredienser

Eau de Parfumen Mancera Cedrat Boise kombinerer duften af citrusfrugter, træ og læder i en forfriskende sommerkomposition.

  • en langtidsholdbar citrusduft
  • opmuntrende og solfyldt
  • en sorgløs og afslappet duft til varme dage

Duftens komposition
Mancera Cedrat Boise åbner med topnoter af citron fra Sicilien, der bliver ledsaget af solbær og krydrede noter. I hjertet dufter du vandagtig jasmin og blade fra patchouli, og bunden er sammensat af træagtige noter, slåenlav og vanilje. En hemmelighedsfuld akkord af læder gør denne duft mere interessant.

Duftens historie
Cedrat Boise blev lanceret i 2011. Den er fremstillet af sjældne luksusingredienser med inspiration fra Art Deco-stilen. Den forbinder derfor det bedste fra en vestlig og en orientalsk stil. Det drejer sig om en afslappet og sofistikeret duft, der har en frugtagtig friskhed, et blomsteragtigt forførende væsen og en overdådig afrunding.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Parfumekategori
citron, aromatisk

Anmeldelse Mancera Cedrat Boise2