Mancera Red Tobacco Eau de Parfum Unisex

Mancera Red Tobacco Eau de Parfum Unisex
Mancera Red Tobacco Eau de Parfum Unisex
120 ml

Kode: MCR0556 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse Mancera Red Tobacco
Ingredienser

Et varmende samspil af cubansk tobak og udvalgte krydderier lader ikke nogen kvindes eller mands hjerte koldt. Unisex Eau de Parfumen, Mancera Red Tobacco, vækker en uudslukkelig lidenskab til live og bliver den hemmelige ingrediens i din afvæbnende charme. Lad dig rive med på en inderlig bølge af sensualitet.

  • en berusende og forførende, krydret duft til både hende og ham
  • en meget sexet afrunding til romantiske øjeblikke for to
  • en markant aroma til dem, der længes efter opmærksomhed

Duftens komposition
Bølgen af lidenskab begynder med en usædvanlig kombination af friske, frugtagtige akkorder af grønt æble og hvid fersken med en orientalsk, aromatisk cocktail af safran, kanel, røgelse og muskatblomst. Lidt efter lidt bliver duften tilføjet mere varme af kostbart oudtræ fra Nepal. Herefter begynder eksotiske accenter af patchouli og magisk jasmin at lyde i forgrunden. Sanseoplevelsen bliver overtaget af intense, inderlige noter af ambra og hvid moskus, der blander sig med jordagtig vetiver og vaniljens lækre sødme. Dette bliver alt sammen gennemstrømmet af en fortryllende, luksuriøs tobak fra Cuba.

Duftens historie
Hvis du vil løfte din evne til at forføre op på et helt nyt niveau, så er duften, Mancera Red Tobacco, til mænd og kvinder fra 2017 den helt rigtige for dig. De omhyggeligt udvalgte ingredienser skaber en eksplosiv blanding, der ikke slutter med noget andet end en eksplosion af sensualitet.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Muskatnød, Agartræ, Kanel, Røgelse , Grønt æble, Pære, Safran
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Jasmin, Patchouli
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Pokkenholt, Bourbonvanilje, Hvid moskus, Haitisk vetiver, Rav, Sandeltræ, Tobak
Parfumekategori
krydret, træagtig

Anmeldelse Mancera Red Tobacco