Marc JacobsDaisy Dream Eau de Toilette til kvinder

Marc Jacobs Daisy Dream Eau de Toilette til kvinder
Marc Jacobs Daisy Dream Eau de Toilette til kvinder
Specialtilbud
20 ml
179,00kr

På lager | Kode: DDF1016
1
Post Nord MyPack Home
mandag 13.12.2021
Afhentning i butik
mandag 13.12.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 9.12.2021

Vær med til en endeløs fest af frihed. Eau de Toilette Gucci Guilty Pour Homme Love Edition er skabt som en erindring om det første år, der er gået med det rungende statement #ForeverGuilty. Lad dig fortrylle af duften, der er en gave til alle dem, der er forelsket.

  • maskulin aromatisk fougèreduft
  • danner et genialt par med Gucci Guilty Pour Femme Love Edition til kvinder
  • begrænset udgave blev lanceret i 2020

Duftens komposition
De første øjeblikke er helliget citrusfrugterne kumquat og mandarin, der ledsages af ingefær, som duften får energien fra. Så træder lidt efter lidt lavendel, krydret rosa peber, rosmarin og geraniums berusende blomsternoter frem. Træagtig vetiver, patchouli og benzoin giver de maskuline og sanselige noter, som duften langsomt toner ud med.

Duftens historie
Under flakonens matgrønne låg venter duften Gucci Guilty Pour Homme Love Edition, den moderne fortolkning af kærlighed, der er dedikeret til de ekstravagante elskere. Duften er indpakket i den moderne designede flakon, hvor den nederste del er uigennemsigtigt lakeret, og den øverste del er mat og tilkendegiver det aromatiske indhold.

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT, AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, BENZOPHENONE-3, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BENZYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, PROPYLENE GLYCOL, BHT GERANIOL, CITRAL, ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, EXT.D&C VIOLET NO.2 (CI 60730), FD&C BLUE NO.1 (CI 42090). Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Pære, Brombær
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Blåregn, Litchi, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Træagtige noter, Kokosnød
Parfumekategori
frugtig, blomstret