Skip to main content

Max FactorLipfinity Lip Colour Langtidsholdbar læbestift Med balsam

2×
Max Factor Lipfinity Lip Colour Langtidsholdbar læbestift Med balsam
Max Factor Lipfinity Lip Colour Langtidsholdbar læbestift Med balsam

Leder du efter en læbestift, der holder fra morgen til aften? Den langtidsholdbare læbestift med balsam, Max Factor Lipfinity, kan prale med op til 24 timers holdbarhed, modstandsdygtighed mod afsmitning og maksimalt velvære for dine læber. De vil se perfekte ud hele dagen. Fra den første morgenkaffe indtil aftenens cocktails.

Egenskaber:

  • langtidsholdbar teknologi sikrer maksimal holdbarhed i op til 24 timer
  • den fugtgivende balsam får læberne til at føles behagelige og forlænger deres glans
  • læbestiftens flydende konsistens lægger sig perfekt mod læberne
  • pigmentet giver læberne en mættet, markant farve
  • pakken indeholder 2 produkter – flydende læbestift og fugtgivende balsam

Anvendelse:
Trin 1: Ved hjælp af applikatoren påfører du flydende læbestift jævnt på læberne og lader den tørre i ca. 60 sekunder. Trin 2: Påfør fugtgivende balsam, der giver glans og velvære. Balsammen kan bruges gentagne gange i løbet af dagen.

Egenskaber

Skygge
pink
Effekt
langtidsholdbar

Max Factor er en af de største legender i makeuppens verden. Mærket trækker spor tilbage til starten af 1900-tallet, og deres reklameslogan “The Makeup of Makeup Artists” afspejler Hollywoods gyldne æra, idet Max Factor-mærket var tæt forbundet med filmens kunst og glamour.

Selv var Max Factor en visionær makeupartist med polske rødder, der flyttede til Los Angeles i 1914 for at komme tættere på den spirende filmindustri. Her åbnede han sin makeupbutik, og snart opnåede han et betydeligt klientel blandt skuespillere, som kom til ham for at få gode råd, mens andre makeupartister ventede spændt på ethvert nye produkt. Max Factor var dog af den opfattelse, at makeup skal være tilgængeligt for alle, og for første gang i historien begyndte han at sælge sine produkter uden for industrien.

Mere end 100 års historie har kastet en hel del ikoniske Max Factor-produkter af sig. Blandt de allerførste fandt man en særlig Max Factor-foundation til filmskuespillere og gyldent støv til håret. I senere tid er mærket blevet mest kendt for sin Max Factor 2000 Calorie-mascara og den langtidsvirkende Max Factor Lipfinity-læbestift.