Max FactorMiracle Veil Lysnende løs pudder

Max Factor Miracle Veil Lysnende løs pudder
Max Factor Miracle Veil Lysnende løs pudder
4 g
69,00kr

Kode: MXF02326 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
mandag 1.11.2021
Afhentning i butik
mandag 1.11.2021
UPS Air Mail
fredag 29.10.2021

Beskrivelse Max Factor Miracle Veil
Egenskaber

Forbered dig på komplimenter og nyd følelsen af opfrisket og silkeblød hud hele dagen. Det opfriskende Max Factor Miracle Veil pudder skaber en fin, transparent film på ansigtet, der absorberer fedt og glans uden at huden udtørres. Det forbedrer synligt hudens struktur uden at sætte sig i fine linjer og rynker. Det minimerer porer, maskerer mindre ufuldkommenheder og opfrisker blidt huden.

Egenskaber:

  • matterer huden og forhindrer en uønsket glans
  • opfrisker ansigtet og sikrer en glødende fremtræden
  • minimerer porer og dækker for mindre ufuldkommenheder
  • sætter sig ikke i linjer og rynker
     

Anvendelse:
Hæld først en smule pudder i låget. Væd blidt penslens spids i pudderet og bank let på kanten af låget for at fjerne overskydende pudder. Påfør det løse pudder i en cirkelbevægelse med penslen. Start i T-zonen. Begynd med panden og gå videre ned over næsen. Fortsæt så fra panden mod hårlinjen.Egenskaber

Effekt
glødende
Foundationskygge
medium

Om mærket Max Factor

Max Factor er en af de største legender i makeuppens verden. Mærket trækker spor tilbage til starten af 1900-tallet, og deres reklameslogan “The Makeup of Makeup Artists” afspejler Hollywoods gyldne æra, idet Max Factor-mærket var tæt forbundet med filmens kunst og glamour.

Selv var Max Factor en visionær makeupartist med polske rødder, der flyttede til Los Angeles i 1914 for at komme tættere på den spirende filmindustri. Her åbnede han sin makeupbutik, og snart opnåede han et betydeligt klientel blandt skuespillere, som kom til ham for at få gode råd, mens andre makeupartister ventede spændt på ethvert nye produkt. Max Factor var dog af den opfattelse, at makeup skal være tilgængeligt for alle, og for første gang i historien begyndte han at sælge sine produkter uden for industrien.

Mere end 100 års historie har kastet en hel del ikoniske Max Factor-produkter af sig. Blandt de allerførste fandt man en særlig Max Factor-foundation til filmskuespillere og gyldent støv til håret. I senere tid er mærket blevet mest kendt for sin Max Factor 2000 Calorie-mascara og den langtidsvirkende Max Factor Lipfinity-læbestift.

Anmeldelse Max Factor Miracle Veil