Missoni Parfum Pour Homme Eau de Parfum til mænd

Missoni Parfum Pour Homme Eau de Parfum til mænd
Missoni Parfum Pour Homme Eau de Parfum til mænd
100 ml
350,60kr

Kode: MSO01584 | På lager
1
GLS
torsdag 28.1.2021
UPS Air Mail
onsdag 27.1.2021

Duftbeskrivelse Missoni Parfum Pour Homme
Ingredienser

Hvad enten du skal til et vigtigt forretningsmøde, til fest med venner eller på date med kvinden i dit liv, vil eau de parfumen til mænd Missoni Parfum Pour Homme altid være et fremragende valg. Den vil styrke din selvtillid, når som helst du gerne vil stråle.

  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • vil understrege sexappealen og den naturlige maskulinitet

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Citron, Lavendel, Grapefrugt
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Æble, Jasmin, Ingefær
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Patchouli, Sandeltræ, Birk, Moskus, Eg
Parfumekategori
aromatisk, træagtig

Om mærket Missoni

Det italienske mærke Missoni er berømt for sine strikvarer med forskelligartede og farverige mønstre, der har gjort det kendt, ikke bare i Italien, men i hele verden. Og lige så originale og sprudlende som de typiske Missoni-mønstre er også parfumerne fra dette luksusmærke.

Missoni-mærkets historie begyndte i 1953, da Ottavio og Rosita Missoni åbnede en butik med strikvarer i Milano. Med sine originale zig-zag mønstre, bølger og striber er det italienske mærkes modetøj genkendeligt ved første blik. Den første parfume kom til verden i 80ʼerne. Den oprindelige Missoni-duft fremstilles dog ikke mere – i 2006 startede Missoni-mærket et samarbejde med firmaet Estée Lauder, og en række berømte parfumeskabere var med til at udvikle Missonis nye parfumer.

Nogle af de mest yndede dufte fra Missoni er Missoni Missoni Eau de Parfum til kvinder, der vil begejstre dig med sin frugt- og blomsterduft, Missoni Missoni Eau de Toilette til kvinder, en mild blomsterduft og den aromatiske duft til mænd med noter af citrus, Missoni Wave.

Anmeldelse Missoni Parfum Pour Homme