Toilettasker til børn

Filter
Black Friday
Prisklasse

til

Gratis gaver og tilbud
Anmeldelse
  •   1

Opdag farverige toilettasker til børn

At prøve mors sko og smykker og rode rundt i hendes makeupsamling... små piger vil kort sagt ligne deres mødre. Hvordan gør vi det muligt for dem, når de stadig har masser af tid til det hele? En børne-toilettaske er lige det rigtige!

Hvad er forskellen på toilettasker til børn og til voksne?

I bund og grund er de kun forskellige med hensyn til design. En toilettaske til børn kan være en hvilken som helst "klassisk" en af slagsen, som små piger også kan lide. Blandt de mest populære er dem i en lyserød farve eller med farvestrålende billeder.

En toilettaske til børn, der netop er beregnet til de mindste, vil være garanti for, at enhver lille frøken vil forelske sig i den. På Notino vil du opdage tasker med en række forskellige mønstre, billeder og design. Du finder dem ofte også i flere størrelser, og på den måde kan du skabe et smukt sæt til piger.

Hvorfor er en toilettaske til børn en fantastisk gave?

Først og fremmest fordi den helt sikkert vil glæde enhver lille dame. En toilettaske med et muntert design vil få barnet til at føle sig vigtigt, og endelig vil det have noget "voksent" ligesom mors. Hvis du skal ud at rejse med børn, så lad dem pakke et par småting i deres egen toilettaske. Det vil være det første skridt mod, at de selv snart kan klare at pakke hele deres bagage.

En toilettaske med billeder vil også glæde nybagte mødre, der bruger dem, når de er på farten med de mindste. I en toilettaske til baby kan de pakke babypudder, vådservietter og anden kosmetik til børn, og de vil have alt det nødvendige på samme sted. Vælg den bedste børnekosmetiktaske til din datter, niece, barnebarn eller hvem som helst, hvis ansigt du vil få til at lyse op i et smil!