MoschinoCheap & Chic Eau de Toilette til kvinder

1×
Moschino Cheap & Chic Eau de Toilette til kvinder
Moschino Cheap & Chic Eau de Toilette til kvinder
100 ml
361,23kr

På lager | Kode: MOS0063
1
Post Nord MyPack Home
mandag 13.12.2021
Afhentning i butik
mandag 13.12.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 9.12.2021

Modsætninger tiltrækker hinanden, og Moschino Cheap & Chic eau de toilette er et bevis på det. Den moderne, ekstravagante flakon skjuler en duft, der vil tilfredsstille en skør rebel såvel som en elegant dame. Duftkompositionen forlener varme toner med frisk frugt og delikate blomsterakkorder med dybe toner.

  • blomsterduft
  • originalt og legende design
  • ideel til hverdagsbrug

Duftens komposition
Duften af Cheap & Chic er en cocktail fuld af kontraster. Først bliver dine sanser kærtegnet af varmt træ, saftig appelsin, samt citrustoner fra yuzu og bergamot. Akkorder af hybenrose, romantisk pæon, violer, jasmin, vandblomster og alpeviol åbner sig i hjertet. Basen består af luksuriøs ambra, eksotiske tonkabønner, gourmetvanilje, varmt sandeltræ, vetiver og en fængslende blomsterduft af orkideer og iris.

Duftens historie
Moschinos Cheap & Chic eau de toilette til kvinder blev lanceret i 2005. Moschino er et italiensk modehus, der er berømt for original mode. Det er den legende stil fra dette mærke, der er tydelig i selve flakonen.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Appelsin, Træ, Yuzu
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Vandblomst, Åkande, Pæon, Viol, Hybenplante, Alpeviol, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Vanilje, Tonkabønner, Orkidé, Rav, Sandeltræ, Iris, Vetiver
Parfumekategori
blomstret

Det italienske mærke Moschino er blevet kendt for sit legende, fantasifulde og farverige modetøj tilsat lidt humor og provokation. Og sådan er Moschinos parfumer lige netop også.

Mærkets ophavsmand, Franco Moschino, havde altid elsket kunst, og hans drøm var oprindeligt at blive maler. For at kunne få råd til at betale for sin undervisning tjente han ekstra penge som illustrator for de store modemagasiner, hvor han i 1971 kom til at arbejde sammen med Gianni Versace. Mode blev hans passion, og i 1983 grundlagde han så sit eget mærke, der nu er verdenskendt. Moschinos design er blandt andet blevet båret af sportsfolk ved åbningsceremonien for de olympiske vinterlege i Torino, af Kylie Minogue på sin turné Showgirl: The Greatest Hits Tour, eller af Madonna under koncertrækken Sticky & Sweet Tour.

Moschinos første parfume – Moschino for Women – kom til verden i 1987. Blandt dette livslystne mærkes mest populære dufte hører Eau de Toilette til kvinder Moschino Funny!, Moschino I Love Love og Moschino Fresh Couture i en vittig flakon, der ligner et rengøringsmiddel. Værd at lægge mærke til er også blomsterduften til kvinder Moschino Cheap & Chic og Eau de Toilette Moschino Uomo? til mænd.