Skip to main content

MoschinoFresh Couture Eau de Toilette til kvinder

Moschino Fresh Couture Eau de Toilette til kvinder
Moschino Fresh Couture Eau de Toilette til kvinder
30 ml
224,80kr

På lager | Kode: MOS0727
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 1.2.2022
Afhentning i butik
tirsdag 1.2.2022
UPS Air Mail
mandag 31.1.2022

Indhyld dig i en duft, der vil gøre dig i godt humør hele dagen. Eau de toiletten til kvinder Moschino Fresh Couture er et udtryk for optimisme og en følelse af fuldkommen lykke.

  • blomsterduft
  • citrusduft
  • til den moderne kvinde i det 21. århundrede
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT.(SD ALCOHOL 39-C), PARFUM, AQUA, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA ISOMETHYL IONONE, ETHYLHEXYLMETHOXYCINNAMATE BUTYLMETHOXYDIBENZOYLMETHANE ETHYLHEXYLSALICYLATE, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, FARNESOL, CINNAMYL ALCOHOL, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, CI 60730 (VIOLET 2), CI 42090 (BLUE 1), CI 19140 (YELLOW 5) Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Mandarin-appelsin-aroma, Ylang-Ylang
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Pæon, Osmanthus, Hindbær
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Patchouli, Ambroxan, Træagtige noter
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Det italienske mærke Moschino er blevet kendt for sit legende, fantasifulde og farverige modetøj tilsat lidt humor og provokation. Og sådan er Moschinos parfumer lige netop også.

Mærkets ophavsmand, Franco Moschino, havde altid elsket kunst, og hans drøm var oprindeligt at blive maler. For at kunne få råd til at betale for sin undervisning tjente han ekstra penge som illustrator for de store modemagasiner, hvor han i 1971 kom til at arbejde sammen med Gianni Versace. Mode blev hans passion, og i 1983 grundlagde han så sit eget mærke, der nu er verdenskendt. Moschinos design er blandt andet blevet båret af sportsfolk ved åbningsceremonien for de olympiske vinterlege i Torino, af Kylie Minogue på sin turné Showgirl: The Greatest Hits Tour, eller af Madonna under koncertrækken Sticky & Sweet Tour.

Moschinos første parfume – Moschino for Women – kom til verden i 1987. Blandt dette livslystne mærkes mest populære dufte hører Eau de Toilette til kvinder Moschino Funny!, Moschino I Love Love og Moschino Fresh Couture i en vittig flakon, der ligner et rengøringsmiddel. Værd at lægge mærke til er også blomsterduften til kvinder Moschino Cheap & Chic og Eau de Toilette Moschino Uomo? til mænd.