MoschinoFunny! Eau de Toilette til kvinder

Moschino Funny! Eau de Toilette til kvinder
Moschino Funny! Eau de Toilette til kvinder
100 ml
281,20kr

På lager | Kode: MOS0035
1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 10.12.2021

Uanset om det er mandag eller fredag, 7 om morgenen eller 9 om aftenen, om det sner, eller om solen skinner ‒ det er altid den rette tid til sjov! Eau de toiletten Moschino Funny! rider på en bølge af ungdommelig legesyghed og en sorgløs livsrytme. Overgiv dig til de positive følelser, glæden og det gode humør.

  • en duft til kvinder, der er fulde af sjov og vitalitet
  • taler til alle, der godt kan lide at more sig og nyde livet
  • eau de toilette til hverdagsbrug

Duftens komposition
I topnoterne af duften Moschino Funny! forenes aromaen af bitter appelsin, røde ribs og rosenpeber, der giver hele kompositionen et pikant strejf. Så snart disse noter klinger af, vil du opleve de fortryllende, blomsteragtige noter af jasmin, viol og pæon, der vækker ømheden til live i dig. I duftens bund bliver din kvindelige magi overvældet af den skjulte kombination af sensuel moskus, mos, ceder og rav.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Pomerans, Røde ribs, Rosépeber
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Grøn te, Pæon, Viol, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Mos, Rav, Ceder
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Det italienske mærke Moschino er blevet kendt for sit legende, fantasifulde og farverige modetøj tilsat lidt humor og provokation. Og sådan er Moschinos parfumer lige netop også.

Mærkets ophavsmand, Franco Moschino, havde altid elsket kunst, og hans drøm var oprindeligt at blive maler. For at kunne få råd til at betale for sin undervisning tjente han ekstra penge som illustrator for de store modemagasiner, hvor han i 1971 kom til at arbejde sammen med Gianni Versace. Mode blev hans passion, og i 1983 grundlagde han så sit eget mærke, der nu er verdenskendt. Moschinos design er blandt andet blevet båret af sportsfolk ved åbningsceremonien for de olympiske vinterlege i Torino, af Kylie Minogue på sin turné Showgirl: The Greatest Hits Tour, eller af Madonna under koncertrækken Sticky & Sweet Tour.

Moschinos første parfume – Moschino for Women – kom til verden i 1987. Blandt dette livslystne mærkes mest populære dufte hører Eau de Toilette til kvinder Moschino Funny!, Moschino I Love Love og Moschino Fresh Couture i en vittig flakon, der ligner et rengøringsmiddel. Værd at lægge mærke til er også blomsterduften til kvinder Moschino Cheap & Chic og Eau de Toilette Moschino Uomo? til mænd.