Moschino Uomo? Eau de Toilette til mænd

Moschino Uomo? Eau de Toilette til mænd
Moschino Uomo? Eau de Toilette til mænd
Specialtilbud
125 ml
269,00kr

Kode: MOS0107 | På lager
1
GLS
tirsdag 2.2.2021
UPS Air Mail
mandag 1.2.2021

Duftbeskrivelse Moschino Uomo?
Ingredienser

Hvor forførende en duft fra Orienten, afslører eau de toiletten til mænd Moschino Uomo? . Hemmelighedsfuld og det strejf af magi, som den udstråler, vækker alles nysgerrighed omkring dig.

  • orientalsk duft
  • blomsterduft
  • træduft
  • sætter enhver moderne gentleman pris på
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Hedione, Koriander, Træ
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Alpeviol, Kanel, Salvie
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Bynke, Solnoter, Rav, Ceder
Parfumekategori
blomstret, træagtig

Om mærket Moschino

Det italienske mærke Moschino er blevet kendt for sit legende, fantasifulde og farverige modetøj tilsat lidt humor og provokation. Og sådan er Moschinos parfumer lige netop også.

Mærkets ophavsmand, Franco Moschino, havde altid elsket kunst, og hans drøm var oprindeligt at blive maler. For at kunne få råd til at betale for sin undervisning tjente han ekstra penge som illustrator for de store modemagasiner, hvor han i 1971 kom til at arbejde sammen med Gianni Versace. Mode blev hans passion, og i 1983 grundlagde han så sit eget mærke, der nu er verdenskendt. Moschinos design er blandt andet blevet båret af sportsfolk ved åbningsceremonien for de olympiske vinterlege i Torino, af Kylie Minogue på sin turné Showgirl: The Greatest Hits Tour, eller af Madonna under koncertrækken Sticky & Sweet Tour.

Moschinos første parfume – Moschino for Women – kom til verden i 1987. Blandt dette livslystne mærkes mest populære dufte hører Eau de Toilette til kvinder Moschino Funny!, Moschino I Love Love og Moschino Fresh Couture i en vittig flakon, der ligner et rengøringsmiddel. Værd at lægge mærke til er også blomsterduften til kvinder Moschino Cheap & Chic og Eau de Toilette Moschino Uomo? til mænd.

Anmeldelse Moschino Uomo?