Narciso RodriguezFor Her Eau de Toilette til kvinder

Narciso Rodriguez For Her Eau de Toilette til kvinder
Narciso Rodriguez For Her Eau de Toilette til kvinder
150 ml
771,90kr

Kode: NAR0666 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
I morgen mandag 20.9.2021
Afhentning i butik
torsdag 23.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Narciso Rodriguez For Her
Ingredienser

Den første duft fra mærket, Eau de Toilette Narciso Rodriguez For Her, er blevet et ikonisk værk i parfumehistorien. Et enkelt design, renhed og diskret luksus karakteriserer duften, der minder om den nøgne huds sensuelle aroma.

  • en ren duft med hvid moskus og blomster
  • moderne og feminin
  • smelter sammen med huden og virker diskret på den, der har den på

Duftens komposition
Den blide og sofistikerede Eau de Toilette For Her stråler fra huden med renhed og stilfærdig elegance. Blomsteragtige noter af orangeblomst og osmanthus fuldender en feminin kurve af hvid moskus. En dråbe af bergamot tilfører friskhed, mens ambra og vanilje skaber en sanselig varme. Vetiver og patchouli giver en antydning af den selvtillid og dristighed, der skjuler sig diskret under det blide feminine ydre.

Duftens historie
I sin første duft ville designeren Narciso Rodriguez indfange den moderne, feminine individualitet og frihedstrang. Parfumeskaberne Christine Nagel og Francis Kurkdjian udviklede en duft til ham, der er fuld af kontraster, transparent og samtidig intens, blid og markant. Rodriguez siger selv om denne duft, at den er uløseligt forbundet med ham på samme måde som hans modeværker.

Den elegante flakon uden overflødig udsmykning er farvet indefra, så glansen fra det rene glas får lov til at træde frem. Den hemmelighedsfulde, sorte farve afslører desuden intet og lokker én til at afsløre duften indeni.

Fuld sammensætning

ALCOHOL, FRAGRANCE, WATER, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BENZYL ALCOHOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, CINNAMYL ALCOHOL, LIMONENE, BENZYL BENZOATE, FARNESOL, CITRAL, CITRONELLOL, CI 17200 (RED 33), CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5), BHT Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Osmanthus
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Moskus
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Rav, Patchouli
Parfumekategori
blomstret, chypre

Anmeldelse Narciso Rodriguez For Her