Narciso RodriguezFor Her Musc Noir Eau de Parfum til kvinder

Narciso Rodriguez For Her Musc Noir Eau de Parfum til kvinder
Narciso Rodriguez For Her Musc Noir Eau de Parfum til kvinder
Specialtilbud
Fri levering
50 ml
474,00kr

På lager | Kode: NAR01730
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 8.12.2021
Afhentning i butik
onsdag 8.12.2021
UPS Air Mail
tirsdag 7.12.2021

Din indre skønhed kan måske ikke ses med det blotte øje, men eau de parfumen, Narciso Rodriguez For Her Musc Noir, formår at fremhæve den, så den bliver umulig at overse. Afslør din naturlige, feminine sensualitet med denne exceptionelt afhængighedsskabende duft.

  • orientalsk, blomsteragtig duft med noter af moskus
  • en mere hemmelighedsfuld fortolkning af den oprindelige Narciso Rodriguez For Her
  • blev lanceret i 2021

Duftens komposition
Først opfanger du blomme, der virker meget harmonisk og er et lyst element i duftkompositionen. Lidt efter træder en blid duft af heliotrop med en afrunding af vanilje i forgrunden, varm, sød moskus, der ikke må mangle, og noter af rose. Ruskind skaber en sensuel kontrast til indledningen og tilfører et mørkere aspekt. Den er mest fremtrædende i duftens afrunding.

Duftens historie
Duften, Narciso Rodriguez For Her Musc Noir, opstod med det formål at hylde kvindelig hemmelighedsfuldhed, sensualitet og indre skønhed. Den viderefører den originale, ikoniske duft, For Her, og udfolder dens mørkere, mere intense side, der er mere åbenbar i denne eau de parfum.

Flakonens form og dens elegante design er der stadig. For første gang er dens glas dog helt transparent og afslører derfor til fulde den sarte rosa eau de parfum indeni. Det sorte låg skaber kontrast og antyder samtidig duftkompositionens mørkere aspekter.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Blomme
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Moskus, Heliotrop
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ruskind
Parfumekategori
blomstret, moskus