Nasomatto Black Afgano parfumeekstrakt Unisex

Nasomatto Black Afgano parfumeekstrakt Unisex
Nasomatto Black Afgano parfumeekstrakt Unisex
Fri levering
30 ml
904,00kr

Kode: NST3438 | På lager
1
GLS
torsdag 20.5.2021
UPS Air Mail
tirsdag 18.5.2021

Beskrivelse Nasomatto Black Afgano
Ingredienser

Forbered dig på en særlig oplevelse, der ikke er for hvem som helst. Effekten af parfumeekstraktet Nasomatto Black Afgano kan være ganske euforiserende. Duftens specielle noter minder dig om udsøgt hash, og hamp-akkorderne beruser dine sanser. Parfumeekstraktens dystre duft holder uendeligt længe og gør dit liv mere pirrende.

  • dyster røg- og træduft, der flyder sammen med hudens egen duft
  • excentrisk, kunstnerisk og eksperimenterende
  • stærk, holder længe

Duftens komposition
Duftkompositionen fra parfumeekstrakten Nasomatto Black Afgano åbnes af en tør grøn aroma af hamp (cannabis), der ledsages af træagtige toner, harpiks, tobak og bitter aroma af ristet kaffe. En mørk duft af agartræ og røgelse tager dig med til et arabisk rygerum. Resultatet er en berusende duft, der søger den helt specielle mand, der vil gå med den.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Hamp, Grønne noter
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Træagtige noter, Harpiks, Tobak
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Agartræ, Frankincense
Parfumekategori
aromatisk, træagtig

Anmeldelse Nasomatto Black Afgano