Neglelakfjerner

Bestsellere

Hvordan vælger du en kvalitetsneglelakfjerner?

Brug en kvalitetsneglelakfjerner, der ikke svækker neglene, og samtidig fjerner alle rester af neglelak på neglene. Vælg en nail polish remover, der indeholder plejende stoffer, og glæd dig over lange og nærede negle. På notino.dk finder du et bredt udvalg, hvorfra du kan vælge den bedste neglelakfjerner.

En neglelakfjerner med eller uden acetone?

En neglelakfjerner med acetone kan udtørre neglene og også få dem til at knække og flosse. Samtidig er den meget mere effektiv end en neglelakfjerner uden acetone, når du fjerner rester af neglelak med glitter eller andre grovere partikler. Prøv derfor at undgå at bruge en acetoneholdig neglelakfjerner alt for tit, og vælg hellere en neglelakfjerner uden acetone.

Tip: Til ekstra holdbare gelnegle bruges en speciel neglelakfjerner til gelnegle eller ren acetone til gelnegle.

Neglelakfjerneres egenskaber

Udover at din neglelakfjerner fjerner rester af neglelak, kan den også nære neglene. Vælg en, der for eksempel indeholder:

    • keratin,
    • A-, E- og F-vitamin,
    • arganolie,
    • mandelolie.

Hvis du desuden vælger at bruge en neglelakfjerner med duft, kan du glæde dig til en dejlig aroma, når du fjerner neglelak, der ikke minder om den ubehagelige lugt af acetone.

Efter fjernelse af både klassisk og gel-lak så glem ikke anden pleje af neglene, heriblandt fugtgivende cremer og olier, næring til neglebåndene og også regelmæssig klipning og tilretning af selve neglene.