NeutrogenaNorwegian Formula® Intense Repair Fodcreme Til at behandle hård hud

Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair Fodcreme Til at behandle hård hud
Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair Fodcreme Til at behandle hård hud
50 ml
30,90kr

Kode: NEU0889 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 28.9.2021
Afhentning i butik
tirsdag 28.9.2021
UPS Air Mail
fredag 24.9.2021

Beskrivelse Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair
Egenskaber

Specialplejen Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair sørger perfekt for dine ben og fødder.

Egenskaber:

  • gennemfugter i dybden
  • genopbygger intensivt
  • beroliger
  • beskytter huden mod udtørring og hård hud
  • efterlader huden blød og glat

Brugsvejledning:
Påfør cremen i den nødvendige mængde på de ødelagte steder på fødderne og masser ind.

Fuld sammensætning

AQUA, UREA, PARAFFIN, GLYCERIN, GLYCERYL STEARAT SE, CERA MICROCRISTALLINA, PEG-8, VITIS VINITERA, GLYCINE, DIMETHICONE, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, CA RBOMER, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, TOCOPHEROL, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, PROPYLPARBEN. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Hudtype
tør, hornagtig
Effekter
Hydrering

Om mærket Neutrogena

Neutrogena har tilbudt effektive hudplejeprodukter i næsten et århundrede. Mærkets historie begyndte i 1930, da Manny Stolaroff begyndte at levere sine produkter til skønhedssaloner. Hans gennembrud kom i 1954, da han lærte om egenskaberne ved en sæbe, der var blevet udviklet af barnebarnet til Napoleons personlige læge. Sæben irriterede ikke huden og var nem at vaske af. Stolaroff var så fascineret af denne sæbe, at han begyndte at sælge den under navnet Neutrogena.

 

Den blev en kæmpe succes. I 1960'erne grundlagde han virksomheden Neutrogena. En anden milesten i mærkets rejse var patentet på den norske formular, en unik blanding af ingredienser, designet til at pleje hud, som blev udsat for barske klimatiske tilstande.

Mærkets ikoniske produkter omfatter ikke alene Neutrogena Visibly Renew-kollektionen, der er baseret på den norske formular, men også Neutrogena Visibly Clear-produktlinjen og Neutrogenas håndcremer. Takket være brugen af aktive ingredienser og samarbejdet med førende dermatologer er resultatet produkter, der i sandhed afspejler hudens behov og giver effektiv pleje.

Anmeldelse Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair