Gå videre til hovedindhold

Neutrogen

Neutrogen

Neutrogena har tilbudt effektive hudplejeprodukter i næsten et århundrede. Brandets historie begyndte i 1930, da Manny Stolaroff begyndte at levere sine produkter til skønhedssaloner. Hans gennembrud kom i 1954, da han lærte om egenskaberne ved en sæbe, der var blevet udviklet af barnebarnet til Napoleons personlige læge. Sæben irriterede ikke huden og var nem at vaske af. Stolaroff var så fascineret af denne sæbe, at han begyndte at sælge den under navnet Neutrogena.

 

Den blev en kæmpe succes. I 1960'erne grundlagde han virksomheden Neutrogena. En anden milesten i brandets rejse var patentet på den norske formular, en unik blanding af ingredienser, designet til at pleje hud, som blev udsat for barske klimatiske tilstande.

Brandets ikoniske produkter omfatter ikke alene Neutrogena Visibly Renew-kollektionen, der er baseret på den norske formular, men også Neutrogena Visibly Clear-produktserien og Neutrogenas håndcremer. Takket være brugen af aktive ingredienser og samarbejdet med førende dermatologer er resultatet produkter, der i sandhed afspejler hudens behov og giver effektiv pleje.

Se hele teksten skjul tekst