Neutrogena Hydro Boost® Face Fugtgivende ansigtsgel

2×
Neutrogena Hydro Boost® Face Fugtgivende ansigtsgel
Neutrogena Hydro Boost® Face Fugtgivende ansigtsgel
Specialtilbud
Fri levering
93,20kr
50 ml
Kode: NEU01904 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Neutrogena Hydro Boost® Face
Egenskaber

Den fugtgivende ansigtsgel, Neutrogena Hydro Boost®, tilfører huden nødvendig fugt i løbet af hele dagen og sikrer, at huden får en synlig glød.

Egenskaber:

  • klinisk påvist, at den fugter huden i 24 timer
  • holder huden glat og blød hele tiden
  • i løbet af nogle uger fornyer den hudens elasticitet
  • gelékonsistensen sikrer hurtig absorption

Ingredienser:

  • hyaluronsyre – opretholder hudens fugtighed
  • dermatologisk testet

Anvendelse:
Påfør med fingerspidserne på ren hud på ansigt, hals og dekolletage, og massér ind med blide, cirkelbevægelser. Anvendes dagligt.

Egenskaber

Konsistens
gel
Tonetype
til alle hudtyper
Effekter
Hydrering, Lysnende, Nærende
Solbeskyttelse
uden SPF
Bruges ved
dag og nat
Aktive ingredienser
hyaluronsyre

Om mærket Neutrogena

Neutrogena har tilbudt effektive hudplejeprodukter i næsten et århundrede. Mærkets historie begyndte i 1930, da Manny Stolaroff begyndte at levere sine produkter til skønhedssaloner. Hans gennembrud kom i 1954, da han lærte om egenskaberne ved en sæbe, der var blevet udviklet af barnebarnet til Napoleons personlige læge. Sæben irriterede ikke huden og var nem at vaske af. Stolaroff var så fascineret af denne sæbe, at han begyndte at sælge den under navnet Neutrogena.

 

Den blev en kæmpe succes. I 1960'erne grundlagde han virksomheden Neutrogena. En anden milesten i mærkets rejse var patentet på den norske formular, en unik blanding af ingredienser, designet til at pleje hud, som blev udsat for barske klimatiske tilstande.

Mærkets ikoniske produkter omfatter ikke alene Neutrogena Visibly Renew-kollektionen, der er baseret på den norske formular, men også Neutrogena Visibly Clear-produktlinjen og Neutrogenas håndcremer. Takket være brugen af aktive ingredienser og samarbejdet med førende dermatologer er resultatet produkter, der i sandhed afspejler hudens behov og giver effektiv pleje.

Anmeldelse Neutrogena Hydro Boost® Face2